2021. 20. Fábián, Sebestyén

Magazin

Dávodi fiatalember lett az év szakírója

Antal Tibor | 2018. Szeptember 28. 19:31:07 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Egy dávodi fiatalembert, Facskó Ádámot választotta az év szakírójának a Pontyvilág horgászmagazin. A nyertes cikk címe: Duplázás a Ferenc – csatornán.

 

 

 
Ádámtól arról kérdeztük, honnan jött az ötlet, hogy horgászélményéről írjon.
 
– A Pontyvilág magazin “Szakíró leszel!” című pályázatára a lap 2018. januári számában figyeltem fel. Minden emlékezetes vízparton töltött napról naplót készítek, ez alól nem volt kivétel a 2013. augusztus 16-i, nem mindennapi horgászat sem. Ezen a napon a Ferenc -csatornán két gyönyörű pontyot fogtam, melyek közül a nagyobbik meghaladta a 14 kg-ot.
 
Facskó Ádám
 
A feljegyzéseim átdolgozása és a képanyag kiválogatása után érdemesnek tartottam arra, hogy pályaműként elküldjem a Pontyvilág szerkesztőségének. Nagy megtiszteltetés ért, amikor cikként a 2018. júniusi számban megjelent. Akkor még meg sem fordult a fejemben, hogy ezzel az írással akár meg is nyerhetem a pályázatot Ellenfeleimtől számos kiváló, jól megírt cikket olvastam, ezért a sikernek így talán még nagyobb értéke van számomra. Egyébként a Ferenc – csatorna mellett a Klágya 1 a másik kedvenc horgászvizem.
 
Gratulálunk, és további sok horgászsikert kívánunk!
 
 
 


hozzászólok