2021. 16. Gusztáv

Magazin

Az úr a pokolban is úr

Antal Tibor | 2019. Június 23. 09:15:27 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Itt még minden rendben volt

 

Nem úgy sikerült a Vinalia Nemzetközi Borfesztivál szombati napja, ahogy a szervezők igazából szerették volna. Kora délután nagy meleg volt, péntekhez hasonlóan csak szállingóztak az emberek, aztán a főműsoridőre megint szép létszám jótt össze. A Workshop még lenyomta műsorát, ám Takács Eszteréknek már csak a hangolásra maradt idejük, utána leszakadt az ég.

 

A kürtöskalácsot azért még megvárták az emberek Fotó:Lencsés Péter

 

Óriási vihar támadt, nemcsak holmi nyári kis zuhi, és kitartóan esett. Gondolom a Penny is megint úszott (kiderült közben,hogy nem) , még ha nem is kaptunk képeket. Ha legközelebb valami emberi időben lesz ott újra élményfürdő Dorka  Szenes utcai fotójának sikerén felbuzdulva össze kellene már hozni közösen egy nagy strandjelenetet pár kép erejéig vízilabdával, napágyakkal, de akár evezősökkel is.

 

Fotó:Lencsés Péter

 

Na, de kicsit elkanyarodtunk az eredeti történettől. Az eső tönkrevágta rendesen a fesztivált, hiszen több óráig zuhogott, villámlott  és az utolsó két koncert így el is maradt. Minden normális ember elment haza, de azért lelkes őrültek is akadtak, akik maradtak.

 

 

A keménymag egy része

 

Akár a standok menedékébe bújva borozgatva átvészelték a kritikus időszakot, és mikor elállt az eső, folytatták a bulit.

 

A helyzet éjfélkor

 

Hogy meddig, azt nem tudhatjuk, de 1 óra után még sokan ott voltak. A fesztivál ma is folytatódik, már ha az időjárás nem szól közbe, bár a tapasztalatok azt mutatják, hogy akkor is.

 

Fotó:Lencsés Péter

 

2019. június 23., vasárnap

 

17:30-18:45 Pátkai Rozina – jazz, bossa nova
19:15-20:45 SoLaTiMusic
21:15-22:45 Szabó Benedek és a Galaxisok – indie pop

Egyéb programok: PiriPonty gyermekprogramok (arcfestés, csillámtetoválás, légvár)

 

 

 

 


hozzászólok