2022. 26. Jusztina, Pál

Közélet

Vége lesz a vesztegzárnak!

Antal Tibor | 2021. Július 14. 16:07:53 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Korábbi kép

Tisztelt Bajaiak!

A Pénzügyi,Városfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottság mai döntésével, július 19-től megnyitja a Szentháromság tér lezárt szelvényét parkolás céljából.- jelentette ma be László Károly önkormányzati képviselő közösségi oldalán.

ELÉRTÜK! Megnyitják a Szentháromság lezárt szelvényét, amit a Fidesz-KDNP bajai képviselőcsoportja már másfél éve folyamatosan szorgalmazott a városvezetésnél. Ma megszavaztuk az ehhez szükséges döntést, így a bajaiak végre újra birtokba vehetik a térnek ezt a részét is. Mindez a közös sikerünk! Továbbra is a bajaiakért dolgozunk. – írta a Fidesz -KDNP bajai képviselőcsoportja közösségi oldalán

A korábbi alpolgármester Preininger Rozáliával közösen múlt héten írt nyílt levelet a bizottság elnökének közösségi oldalán, hogy a folyamatos lakossági megkeresésre kérnék a lezárt szelvény parkolásra való megnyitását. Rácz Péter önkormányzati képviselő azonban már a tavalyi évben is több alkalommal felszólalt ezzel kapcsolatban a testületi üléseken. A ma közzétett videója szerint július 19-én nyitják meg a szelvényt.

A bizottság által elfogadott előterjesztés itt olvasható.

Tehát július 19-től újra lehet parkolni az északi szelvényben, aminek lezárását eddig is sokan vitatták, főként hogy a pandémia miatt az eredeti tervekkel ellentétben szinte semmilyen rendezvényt nem rendeztek itt az elmúlt szűk másfél évben.

hozzászólok