2019. február 23. Alfréd

Közélet

Új igazgató a Szent Balázsban

Antal Tibor | 2018. július 11. 08:25:41 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

Augusztus 1-től új igazgatója lesz a bajai Szent Balázs Katolikus Általános Iskolának, vagy ahogy korábban mindenki ismerte a Felsővárosi Iskolának. Méghozzá Bíró Györgyi Anna, aki pályakezdése óta a Szent László ÁMK, illetve jogelődje a Tóth Kálmán Szakközépiskola testnevelő tanára volt. Megbízatása 1 év határozott időre szól, amit utána 5 évre lehet meghosszabbítani.

 

Bíró  Györgyi Anna

 

- A Szent Balázs Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatói feladataira az iskola fenntartójának helyi képviselője kért fel, melyet örömmel vállaltam el. Számomra fontos az intézményben folyó szakmai munka folytatása, mely a gyermekközpontú alternatív oktatási módszereken alapul, természetesen a katolikus értékrend megőrzése es erősítése mellett. - nyilatkozta Bíró Györgyi Anna a Sugóparti Híreknek.

 

Bíró Györgyi Annát sokan spinning edzőként ismerik elsősorban, hiszen már több mint egy évtizede élharcosa a városban a fitness ezen szakágának, így arról is faggattuk, vajon kötelező lesz - e a sportág az iskolában, illetve hogy sportosabbá fog-e válni a Szent Balázs.

 

 - A spinninget természetesen tovább űzöm,de az a hobbim az iskola pedig a hivatásom. A Szent Balázsban új sportágak jelennek meg a délutáni foglalkozások keretében, ilyen pl az aerobik,floorball es a tenisz.

 

Az iskola előző igazgatója Tóth Tibor Győző volt, aki tavaly 1 évre vállalta el az intézmény vezetését, és családi okokból nem kérte megbízatása meghosszabbítását.

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment