2019. február 23. Alfréd

Közélet

Péntektől szabad a pálya

Antal Tibor | 2018. július 11. 17:01:23 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

 

Ezúton értesítjük a Tisztelt lakosságot, hogy a Petőfi-szigeten lévő Május 1. sétányon a Kommunális Kft. befejezte az aszfaltozási munkálatokat, így 2018. július 13.-án 11 órától a közlekedők ismét birtokba vehetik az utat. Az érintett szakaszon útépítés miatt az elmúlt hetekben teljes útlezárás volt érvényben.

 

Ennyivel lett szélesebb

 

A Petőfi-szigeten zajló útfelújítás kettő ütemben történik. Az első az egykori Sugovica Hotel és a Kalandpark közötti szakasz, ezt fejezte be most a Kommunális Kft. A második ütem része a Horgász Egyesülethez vezető szakasz is, ennek pontos kivitelezési időpontja azonban még nem ismert.- tudhattuk meg Putnik tamástól az önkormányzat szóvivőjétől.

 

 

Erre fogják folytatni

 

Az útfelújítás mellett parkoló is épül a Kalandpark és a játszótér között, ami már majdnem kész van. Olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy a parkoló építésével kiásták a helyéről a székelykaput. Hogy mi lett a sorsa erről nincs információnk, de próbálunk utánajárni.

 

 

A parkoló

 

Egy másik helyszínen viszont csak most kezdődik meg a munka. A Pető utcában a Vám utca és a Róka utca közötti szakaszon 2018. július 16.-án hétfőn indul az útépítés és az aszfaltozás.

 

Pető utca

 

Az érintett szakaszon ideiglenes lezárásokra kell számítani, ezért fokozott óvatossággal és a kihelyezett KRESZ táblák figyelembe vételével közlekedjenek. Kérjük az utcában lakókat, hogy a szegélyezés, majd később az aszfaltozás idején ne használják a kapubejáróikat, a parkolást más módon, esetleg a környező utcákban oldják meg.

 

A Pető utcai kivitelezés egyébként egy sorozat kezdete is egyben, hiszen ezt követően majd a Róka utcában és a Róka közben is hasonló munkát végeznek a Kommunális Kft. munkatársai. Az itt élők türelmét és megértését kérjük.

 

Róka köz

 

További jó hír, hogy elkészült a járdafelújítás a Déri - kert mellett.

 

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment