2019. február 23. Alfréd

Magazin

Bencze Péter jön Halfőzőre?

Antal Tibor | 2018. július 10. 19:42:04 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

Bizonyára sokan emlékeznek még arra, hogy tavaly a Halászléfőző Fesztiválról Bencze Péter kissé pityókás állapotban tudósított az MTVA-nak méghozzá élő bejelentkezéssel.

 

Erről beszélünk:

 

 

A fiatal riporter talán nagyobb reklámot nem is csinálhatott volna a fesztiválnak, hiszen több mint 1 millióan nézték meg a különböző feltöltéseket pár nap alatt, és Péterből egyszerre híres ember lett. Például ő volt a sztárvendég tavaly július végén az első BeerBQ Kézműves Sör- és Streetfood és Fesztiválon, ahol sörivóversenyt is vezetetett.

 

Bencze Péter (középen) nagy népszerűségnek örvendett a BeerBQ-n

 

Azonban voltak negatív következményei is a bajai bejelentkezésnek, hiszen az MTVA 3 hónapra levette a képernyőről. Azóta viszont már visszatért, és továbbra is az állami köztévénél dolgozik. Így természetesen felmerült bennünk a kérdés: hogy vajon az MTVA ismét őt fogja küldeni hozzánk?

 

- Igen pénteken az M2 "Én vagyok itt" című műsorának forgatunk, szombaton pedig Echo tv lenne, és talán egy másik MTVA csatorna is, de aznap a gyerekkori barátom esküvője is lesz, szóval azt még ki kellett találjam, hogy miként tudok mindenhol ott lenni. A péntek viszont biztos. - nyilatkozta Bencze Péter a Sugóparti híreknek.

 

Szóval az biztos, hogy a sztárriporter itt lesz, az viszont nem, hogy élőben is be fog jelentkezve. Mindenesetre mi készülünk, és szombaton meg fogjuk hirdetni " Jelentkezz be a Halfőzőről" versenyünket facebook oldalunkon. Ez úgy fog kinézni, hogy lesz egy poszt ami alá fel lehet tölteni a videókat, és a legnépszerűbbeket díjazni is fogjuk.

 

 

 A Halfőző fesztivál programjai.
https://sugopart.hu/magazin/a-bajai-halfozo-fesztival-programjai-6556

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment