2021. 21. Ágnes

Közélet

Rotyogott a bajai halászlé

Antal Tibor | 2019. Július 14. 10:14:17 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A hagyományoknak megfelelően szombaton volt a Halászléfőző Fesztivál csúcsnapja. A Szentháromság téren és a szigetben rengeteg társaság főzött, és még ki tudja hányan fogadták vendégeiket az otthonukban. A kora délutáni ijesztgetés után szerencsére az eső elkerülte a várost, a szúnyogok is úgy tűnik visszább vettek a gyakori irtásoknak köszönhetően, így minden adott volt egy jó bulihoz.

 

 

A bográcsok alá 18.00-kor gyújtottak alá, és kis idő múlva már rotyogott is a bajai halászlé. No volt füst is rendesen, de ez velejárója a dolgoknak. A programokból maga nem sokat láttunk. Bye Alex és a Slepp némi késéssel lépett színpadra, de annál nagyobb üdvrivalgás fogadta az Eurovíziós dalfesztiválon is sikeresen szerepelt zenészt.

 

Bye Alex

 

Magasba emelkedtek a mobiltelefonok (volt, hogy Bye Alex biztatta is erre közönségét, sőt élőzött is) volt közös villogás és a végén konfettieső is, a szépszámú tömeg úgy tűnik jól érezte magát.

 

 

 Utánuk a Honeybeast következett, aki a legnépszerűbb számaikat a hajrára tartogatták. Belülről úgy tűnt ez hiba volt, de hát ízlések és pofonok. Egy biztos, szombaton Alexékre volt a nagyobb mozgás Baján.

 

Honeybeast

 

Ezután már a tűzijáték következett, amit sokan a hídról tekintettek meg. Ennek zárultával a tömeg egy része elindult haza, de aki maradt az sem járt rosszul, hiszen a több mint 25 éves pályafutása után a fesztiválra először meghívást kapott vaskúti Bohémek játszottak a  főtéri színpadon.

 

Bohémek fúvos szekció

 

Vörös Csaba az együttes frontembere el is mondta a közönségnek, hogy nekik szokatlan a helyzet, hiszen ők nem koncert, hanem bulizenekar, és arra kérte a jelenlévőket, hogy ne nézzék őket, hanem inkább  táncoljanak. Ennek a kérésnek sokan eleget is tettek

 

Sokan táncoltak a Bohémek zenéjére

 

A DJ Fesztiválon ugyanaz a tömeg volt szombaton is, mint pénteken

 

Péntekhez hasonlóan szombaton is több videót készítettük, melyeket a mai nap folyamán facebook oldalunkra fogjuk feltölteni. A Halfőző Fesztivál vasárnap egyfajta after partyként a Heavenhike, és Majka koncertjével zárul a szigetben, a sörsátorban pedig Csili Tibiék fognak játszani.

 

 

Facebook galériánk: itt

 

 


hozzászólok