2021. 21. Ágnes

Közélet

Erős péntek

Antal Tibor | 2019. Július 13. 08:32:08 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ivan and the Parazol

 

A csütörtöki főként néptáncos nap után pénteken már beindult a nagyüzem a Halfőző Fesztiválon. A tömeg hömpölygött a belvárosi és a szigeti helyszínek között, amit a villogóárusok is szépen lefölöztek. A Szentháromság téren az Ivan and the Parazol kezdett, akiktől megtudhattuk, hogy a koncert előtt egy baráti halászlézésen vehettek részt a 30Y-nal közösen a Blahalouisiana bajai énekesnője, Schoblocher Barbara meghívására. Ezt az információt a másik két zenekar is megerősítette.

 

Schoblocher Barbara hazatért

 

Ivánékra még elsősorban a tinédzser lányok mozogtak, csakúgy, mint lent a szigetben a Blahalouisianan. Barbi alaposan kitett magáért hazai pályán. Nemcsak énekelt, hanem végig is táncolta a másfél órát, és ha kellett vetkőzött, de  fel is mászott az egyik kandeláberre. Nemcsak az eddigi nagy slágereiket játszották, hanem az ősszel megjelenő harmadik albumról is kaphattunk ízelítőt.A végén világítottak a mobiltelefonok, és az együttes közös képet is csinált lelkes közönségével.

 

 

Szóval jó hangulat volt Blahalouisianán, de a 30Y fellépésének megkezdése után már csak előzenekarnak tűntek. Az együttes frontemberét Beck Zoltánt valami eszméletlen rajongás övezte, és itt már nemcsak a lányok voltak aktívak, hanem mindenki pogózott a 2 – 7. sor között. A végén “Zoli” le is jött a közönséghez, sőt közös képeket is lehetett csinálni vele. Itt jegyeznénk meg, hogy a szigeti koncertekről készített rövid videó összeállításainkat facebook oldalunkra lesznek feltöltve egyesével.

 

30Y frontembere Beck Zoltán népszerű volt pénteken Baján

 

Ahogy véget ért a 30Y, a Bad Times egyből bekezdett a szomszédos sörsátorban. Gyukáék szokás szerint teltház előtt játszottak. A szomszédban a DJ Fesztiválon is rengetegen voltak, de az uszoda előtti parkolóban is annyian kólóztak a Zabavna IIndustrija délszláv zenéire, hogy majdhogy nem összegabalyodott a tekergő kígyó.

 

 

 Bár keveset láttunk belőle, azért nem szabad szó nélkül elmenni, hogy a főtéren a Quimby volt a fő attrakció, akiknek igényes zenéjére sokan voltak kíváncsiak. A szomszédos nemzeti dohányboltnál pedig nagyobb sor állt utánpótlásért, mint a mellette lévő hamburgeresnél.

 

Quimby

 

Ennyit tudtunk igazából begyalogolni a pénteki napból, a szombati meg ugye még sűrűbb lesz. Mindenkinek finom halászlét és jó szórakozást kívánunk.

 

Pózolás a DJ Fesztivál bejáratánál

 

Facebook galériánk: itt

 

 

 


hozzászólok