2020. 29. Mihály

Közélet

Piackutatás

Antal Tibor | 2019. Augusztus 17. 13:12:29 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Közeleg az október 13-i önkormányzati választás, és ennek csalhatatlan jele, hogy szombatonként egyre többet lehet politikusokkal találkoznia bajai piac főbejáratánál. Nem csoda, hiszen a piac mondhatni lelke a városnak, és ilyenkor rengetegen megfordulnak itt, még ha javában zajlanak az átépítés munkálatai.

 

Mai helyzet

 

A Sikeres Bajáért Egyesület csoportja például minden szombaton ott van, és többnyire vendégük is akad. Ma például Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, az MSZP választmányi elnöke segített a választók megszólításában.

 

Közös szelfik is készültek

 

Persze ott volt Nyirati Kára, a pártszövetség polgármester jelöltje is, és több egyéni körzet képviselőjelöltje is.

 

 

De nemcsak az ellenzék számára fontos helyszín a helyi agora. Augusztus 7-én  Fercsák Róbert polgármester s lent járt. “A vásárlás és a rövid beszélgetések mellett megtekintettem az építkezés munkálatait is.” – írta közösségi oldalán a polgármester.

 

Gazdaságélénkítő tevékenységet is folytatott Fercsák a piacon Forrás:Fercsák Róbert facebook oldala

 

 

A fotók alapján az biztos, hogy Csubákné Besesek Andrea alpolgármester is elkísérte “főnökét” a piacra , de hogy a képviselőjelöltek ott voltak – e azt még nem tudhatjuk. A Fidesz ugyanis nem mutatta be csapatát, csakúgy mint a közösségi médiákban aktív független jelölt, Garami Artúr sem.

 


hozzászólok