2020. 5. Fatime

Közélet

Kékek és pirosak zöldben

Bátori Magdolna | 2019. Június 09. 18:25:35 | Utolsó frissítés: 12 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Végre kaptunk engedélyt az időjárástól és így lezárhattuk a tavaszi Szemétfogócskát, tehát túljutottunk a bűvös 17. alkalmon. Ez a nap kellemes és kellemetlen meglepetéstől,valamint egy jó kis csapatépítő programtól volt FELEJTHETETLEN!!! Erre a tavaszi záró szombatra Szemétfogócskás családi napot terveztünk,meghívott vendégek nélkül,de már az induláskor megtapasztalhattuk a KELLEMES MEGLEPETÉST.
A szűk Szemétfogócskás családot,- azaz a KÉKEKET – megtisztelték jelenlétükkel és munkájukkal egy szoros rokonságban élő KOSARAS család: Hosszú István, Cservék Csaba vezetésével, Pongó Martin irányításával, Pongó Marci,Bene Tomi,Kollár Bence,Kővágó Laska Márk játékával és Bene Tamás motiválásával, – azaz a “PIROSAK”,- akik ősztől ebben a színű csoportban fognak versenyezni. Hajrá BÁCSKA!

 

Így a két “szín” együttesen, nagyon jó taktikával, összehangolt csapatszellemben,eredményes két félidőt játszott a szemét-dombon,azaz a ZÖLDBEN,amit a két púpos konténer, a kb.50 db zsák, valamint a mellérakott sok-sok hulladék bizonyít. Ezután következett volna az értékelés,helyette viszont KELLEMETLEN MEGLEPETÉSBEN volt részünk.Valaki az évek óta használt Szemétfogócskás “kincsesládát” ( amiben a kiosztásra várt érmek,csokik,piros pontok, dokumentumok, eszközök,rovarirtók,stb voltak) szemétnek nézte és beledobta a konténer aljába. Így következett a hosszabbítás, ami ismét bebizonyította, hogy ez a Szemétfogócskás CSAPAT sok sportoló közösséget megszégyenítő kohézióval rendelkezik. A kemény mag,azaz a “B közép” minden tagja segített kipakolni a szemetet és természetesen meg is találtunk a “kincses dobozt”, használható állapotban, ami külön ajándék!!

 

Ezután kezdődött a sütögetés,ami szintén hozzájárult a csapat- kohézió erősítéséhez és ahhoz, hogy egy szép,sok élményben bővelkedő nappal gazdagodjunk. Minden ez évi Szemétfogócskás tavaszi résztvevőnek nagyon szépen köszönöm az idejét és a munkáját, hogy segített a  BAJAI TERMÉSZET”nagytakarításában”.

 

 

Ide már mi nem jövünk, gépek fogják folytatni a munkát tovább. Augusztus végén jelentkezek majd az őszi folytatással és egy tanévnyitós, “bulis” programmal!. Addig is sok szeretettel kívánok mindenkinek szép élményekben gazdag nyarat.

 

Valaki nemcsak szemetet talált

hozzászólok