2020. 5. Fatime

Magazin

Szines programok Bácsbokodon

Antal Tibor | 2019. Június 08. 18:19:34 | Utolsó frissítés: 12 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Péntektől vasárnapig zajlanak a Bácsbokodi Pünkösdi Napok programjai. Mi a szombati napba kapcsolódtuk be, amikor  is nagyüzem volt a focipályán és a mellette kialakított árnyékos főzőhelyeken. Az árnyék jól is jött, mert  a sok esős nap után most alaposan befűtöttek. Ennek a levét leginkább a kispályás focisták itták meg, a 16 benevezett csapat ugyanis tűző napon több mint 30 fokban volt kénytelen játszani. A végső győzelmet végül a helyi Casanova szerezte meg. De visszatérve a többi programra, a gyerekek el voltak kényeztetve, hiszen számtalan jobbnál jobb játék várta őket ráadásul teljesen ingyenesen.

 

 

Volt itt falmászástól kezdve óriás dartson keresztül mini Bungee jumpingig minden ami kicsiknek ingere, a népi játékokról és a pónilovaglásról nem is beszélve.

 

 

Emellett a tűzoltók is bemutatóztak, akik autót vágtak szét, és raklapból készült faházat oltottak el pillanatok alatt, pedig égett mint a Reischstag.

 

 

Utána be is lehetett ülni a tűzoltóautóba, sőt a fecskendőkkel célba is lehetett locsolni. A családokat baráti társaságokat főzési lehetőség is várta, amivel sokan éltek is, míg az egészségükkel t9örődőket szűrővizsgálatok is várták. A tartalmas nappal azonban még nincs vége a programnak Bokodon. A sátrat már építették a központban, a koncertek holnap este lesznek.

 

A Pünkösdi napok programjai:

 

 

 

 


hozzászólok