2018. április 19. Emma

Közélet

Egy szuper kiállítás volt

Antal Tibor | 2017. november 14. 15:21:17 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

 

 

Kedden a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya immár tizenhetedik alkalommal rendezte meg a Jövőd a tét Pályaválasztási Kiállítást, Baján a Turisztikai központban, melyre a pályaválasztás előtt álló 7-8. osztályos tanulókat, pedagógusokat és a kedves szülőket várták. 

 

A Mercedes gyár standja

 

A „JÖVŐD A TÉT!” kiállításon elsősorban a térség középfokú intézményeivel valamint duális partnereikkel ismerkedhettek meg az érdeklődők, emellett tájékozódhattak továbbtanulási lehetőségekről, felnőttképző-intézmények ajánlatairól és   élő szakmabemutatókat tekinthetnek meg.

 

Készülnek a bányais palacsinták

 

A bemutató iskolák és szervezetek igyekeztek minél színesebb produkciókkal magukhoz csábítani az érdeklődőket. Például virtuálisan le lehetett festeni egy autó ajtaját, de a hegesztés is ment hasonló technikákkal.

 

A virtuális festés gyönyörei

 

És eredménye

 

Máshol fodrász ténykedett, vagy épp műsebeket állítottak elő az egészségügyisek.és a palacsinta sütéstől a fegyverbemutatóig volt minden az össznépi kavalkádban. Ez mellett a színpadon egymást váltották a különböző rövid műsorok.

 

Így készül a műseb

 

Egy szó mint száz, egy trendi kiállítás volt az idei pályaválasztási tanácsadó, ami nem mellékesen biztos sokaknak segített abban,hogy eldöntsék hol is szeretnék folytatni tanulmányaikat.

 

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=1893253687381341

 

 

 

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment