2019. December 15. Valér

Kékfény

Bátyai tömegverekedés: Rokonok vesztek össze

www.police.hu | 2019. Augusztus 06. 15:55:22 | Utolsó frissítés: 4 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Állampolgári bejelentés érkezett 2019. augusztus 5-én 8 óra 55 perckor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Bátya belterületén 8-10 ember összeverekedett.

A helyszínre érkező járőrök már csak a vitás felek egy részét találták a helyszínen. A hat személy – három férfi és három nő – elmondta, hogy rokonaikkal, egy 45 éves sükösdi férfivel, és a vele lévő másik három személlyel keveredtek szóváltásba, amely verekedéssé fajult.

 

 

A kisebbik társaság három tagja botokkal, locsolótömlővel, téglával, és más, ütésre alkalmas eszközökkel bántalmazta a sértetteket. Ennek során egy 31 éves nő az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett, egy 28 éves nő és egy 30 éves férfi pedig könnyebben sérült.

 

 

A verekedők a rendőrök kiérkezése előtt a helyszínről elmenekültek, ám őket rövid időn belül elfogták. A csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítható 45 éves férfit, 41 éves élettársát és 17 éves gyermeküket a nyomozók kihallgatták. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Társai jelenleg szabadlábon védekezhetnek.

 

 

Az ügyet a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

 

 


hozzászólok