2018. február 25. Mátyás

Vélemény

Amikor a vétkesnek áll feljebb

Olvasói levél | 2017. október 03. 21:02:13 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

Kedves Sugóparti Hírek!

 

Úgy emlékszem, hogy már volt téma amiről most írni szeretnék. Ma délután autóval mentünk a Deák Ferenc utca felől a Szentháromsag tér felé. Az OTP Bank melletti biciklis úton rendszeresen kilépnek a gyalogosok, de ez meg hagyján, gyalogossal “szemben” csak - csak megállunk autósként, de az átsuhanó biciklisek akik körül se néznek, telefont nyomkodva mennek át az autósok előtt. Elsőbbségadás kötelező tábla is van a kerékpárosoknak, gyalogosoknak.

 

 

Nos, a mai eset a következő: megállt előttünk egy autó, átengedett egy gyalogost - nem kötelessége - majd sebességbe tette az autót, és elindult.  Erre egy idősebb hölgy kiugrott elé a biciklijét tolva (körül sem nézett a megszokotthoz képest). Igen ám, csak az előttünk álló autósnak le kellett fékeznie úgy, hogy ha pár km/h-val gyorsabban megyünk mi hátulról belerohanunk. Oké, megtörténik, előfordul... De ezek után a néni ordítva szól a NEM Hibázó autósnak “nekem van ám elsőbbségem te f......” és áll az út közepén a délutáni csúcsforgalmat feltartva! Szörnyű, hogy a biciklisek nem tudják a kreszt betartani, tisztelet a kivételnek és persze vannak szörnyen közlekedő autósok is. De ez az eset nagyon megdöbbentő volt számomra!

 

 

Név és cím a szerkesztőségben.

 

Korábbi cikkünk a témában:

http://sugopart.hu/kozelet/at-lehet-tekerni-de-az-autosoknak-van-elsobbsege

 

 

 

Portálunk vélemény rovata helyt szeretne adni olvasóink írásainak ezért várjuk cikkeiket szerkesztoseg@sugopart.hu címre.

A megjelent írások nem a szerkesztőség véleményét tükrözik, azokért felelősséget nem vállalunk.

 Hozzászólok!

Facebook Google +
9
komment