2024. 30. Katalin, Kitti

Sport

Vidákovics Patrik Thaiföldre költözik

Antal Tibor | 2018. Március 28. 14:46:56 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Fotó:Kovács Gyula

 

Az érsekcsanádi harcos, Vidákovics Patrik visszatér Thaiföldre, ahol korábban már edzőtáborozott, sőt mérkőzése is volt. Most viszont úgy tűnik tovább fog maradni. Legalábbis ezt írta portálunknak:

 

– Ősszel 2 hónapos thaiföldi edzőtáborban vettem részt. Januárban jutottam arra a döntésre, hogy kiköltözök Phuketra hosszabb időre, hogy hőn szeretett küzdősportomat magas szinten tudjam végezni. Szerettem volna itthon egy búcsúmérkőzést, mivel nem tudom mennyi ideig maradok kint. Erre kaptam a legnagyobb megtiszteltetést, hogy a Bács-Team által szervezett, V. Vikker Dániel Emlékversenyen a főmérkőzést játszhattam egy román ellenféllel szemben.

 

Fotó:Kovács Gyula

 

Sikerült is győznöm egyhangú pontozással. Két nagyszerű edző, Vancsik Nándor és Koller István segítette az itthoni edzésmunkámat, és egyengették az életutamat önzetlenül. Bármerre is jutok karrierem során, nem fogom elfelejteni azt, amit értem tettek. Április 1-től utazok ki Thaiföldre határozatlan hosszú időre, majd kint próbálom ki magam több klubnál is, hogy megtaláljam a legmegfelelőbbet. Ami segít a kint létemen, hogy párom kiutazik utánam, és segítjük egymás karrierjét. Köszönöm a rengeteg segítséget az itthoniaknak. „Amíg nem adod fel, nem tudnak legyőzni!”

 

 

 


hozzászólok