2018. december 13. Luca

Sport

Utánpótlásfoci minden mennyiségben

Antal Tibor | 2018. február 19. 09:41:59 | Utolsó frissítés: 10 hónapja

 

 

Több fronton is érdekeltek voltak utánpótlás labdarúgó csapataink az elmúlt hétvégén. Először is a Bajai LSE U-9-es gárdája veretlenül  nyerte meg a III. Majzlinger Sándor Emléktornát az MNÁMK Sportcsarnokában, melyre Paksról, Dunaújvárosból és Kecskemétről érkeztek alakulatok. A csapat edzője Csengő Lajos.

 

BLSE U- 9  Fotó:Csengő Lajos facebook oldala

 

A Bajai LSE U-17-es gárdája is az MNÁMK Sportcsarnokában volt érdekelt vasárnap, ahol  a futsal megyei döntőt rendezték 5 csapat részvételével . A BLSE végül a második helyen végzett, miután a csoportrangadón 3 - 1-re vezetett a Kalocsai Méhecskék ellen, végül 4 - 3-ra kikapott.

 

 

Végeredmény

 

1. Kalocsai Méhecskék SE

2. Bajai LSE

3. Kerekegyháza

4. Bácsalmási PVSE

5. Izsáki Sárfehér

 

A BLSE mellett a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány csapatai is aktívak voltak az elmúlt hétvégén. Az Izsákon megrendezett U-15-ös futsal döntőn a LUA A csapata veretlenül lett első, és ezzel a tavalyi évhez hasonlóan bejutott az országos döntőbe. A B csapat az ötödik helyen zárt, míg a lányok negyedikek lettek.

 

LUA U-15 megyei bajnok csapata Fotó:LUA facebook oldala

 

Az U-11-es gárda szintén megyei döntőben szerepelt, de már Kalocsán, ahol negyedik helyen zárt. Szintén negyedik lett az  U- 13  Kecskeméten, a Kecskeméti régió alközponti válogatottak tornáján. A gólkirály a bajai gárda játékosa Vincze László lett.

 

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment