2024. 1. Fülöp, Jakab

Sport

Több bajnoki gólt is rúgott Bokod 62 éves cserecsatára!

Antal Tibor | 2016. Június 11. 12:46:01 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Alighanem megtaláltuk a megyei labdarúgó bajnokságok legidősebb gólszerzőjét. Pulai György a Bács-Kiskun megyei III. osztály Déli csoportjában szereplő Bácsbokodi SK-t erősíti, és az elmúlt szezonban 9-szer szerepelt csereként.

 

Fotók:Bácsbokodi SK facebook oldala

 

A statisztika láttán mindenki azt gondolhatná, hogy Gyuri bá egyfajta jutalomjátékként szokott beszállni, holott abszolút nem erről van szó, hiszen ezt igen eredményesen teszi. A Fajsz elleni idegenbeli derbin például 4 – 2-es hátránynál állt be a 73. percben, és 6 percre rá az ő góljával szépített a Bokod, amikor is egy kapura tartó lövés elé pattant egy védőről, amit higgadtan passzolt a kapus lába között a hálóba. Sajnos egyenlíteniük már nem sikerült.

Rá egy hétre ismét villant a rutinos csodacsere, hiszen a Kunbaja elleni hazai rangadón 6 – 3-as előnynél jött be a 81. percben és rá 4 perc múlva ismét megzörgette a hálót a hazai publikum hatalmas örömére! Ekkor egy jobb oldalról visszatett labdát váltott gólra, és ez mellett egy gólpaszt is jegyzett a találkozón.

 

 


Ünneplés Gyuri bácsi Kunbaja ellen szerzett gólja után

 

Sőt, kis híján sorozatban a harmadik bajnokiján is gólt szerzett, de az utolsó fordulóban a garai katlanban 100%-os ziccerben megremegett a lába. Ettől függetlenül edzője Aladics Tamás – aki érthetően fiatalabb nála – maximálisan elégedett a teljesítményével.

 

 

– Gyuri bácsi heti egy edzésre jár, korához képest teszi veszi a munkát. A szezon előtt megbeszéltük, hogy ha befér a padra akkor leül, ha nem akkor csak meccset nézi, és ő ezt elfogadta. Ősszel is volt lehetősége játszani pár meccsen, illetve tavasszal meg is hálálta a bizalmat, hiszen Uszódon is betalált – igaz les miatt nem adták meg a gólját, és nem mellékesen egy 11-est harcolt ki amit berúgtunk.  De a Fajsz és a Kunbaja ellen már ő volt a főszereplő. Kunbaja ellen hazai környezettben szerzett találata után a szurkolók is ünnepelték: tapsoltak, kiabálták a nevét, gratuláltak neki. Nagy öröm volt számára is.

 

Ehhez a teljesítményhez azt hiszem mindenki csak gratullhat.

hozzászólok