2024. 28. Hajnalka

Sport

Tenisz eredmény a hazai búcsún

Antal Tibor | 2022. November 13. 16:05:34 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Jó az öreg a háznál: Vata Zalán a Kecel FC játékosedző

Vasárnap a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Bajai LC a Kecel FC-t fogadta a Vasváriban. A tabellán elfoglalt helyezések alapján egyértelműen mindenki hazai győzelmet várt, és a végére Koch Tamás csapata realizálta a papírformát, azonban kezdetben nagyon úgy tűnt ez nem fog összejönni. A 11. percben ugyanis Doszpod Tamás a vendégeknek szerzett előnyt, amit csak a félidő hajrájában tudott egalizálni Mezőfi Zsombor. Pár percre rá a csapat kapitánya, Baladin Dominik is betalált, így szünetre 2 – 1-es hazai előnnyel vonulhattak a gárdák.

Baladin fontos gól szerzett

A 49. perben Bölcskei Gábor jóvoltából két gólosra nőtt a bajai előny, a keceliek azonban rátettek egy lapáttal. A védekezést némileg feladva formás támadásokat vezettek, ám csak kevés alkalommal jutottak el a hazai kapuig. A találkozó a 65. percben dőlt el, amikor Bölcskei remek labdáját Csiki Noel akrobatikus mozdulattal juttatta a hálóba 4 – 1-re növelve a BLC előnyét. Csiki még a hajrában kétszer betalált ezzel klasszikus mesterhármast elérve, de ehhez kellett a csereként beállt Vukovits Martin két remek gólpassza is.

Vukovits az “asszisztkirály”

A végén még az is belefért, hogy egy labdavesztést követően a Kecel egy szépen végigjátszott akcióból Sajdik Áron révén szépítsen némileg kozmetikázva az eredményt.

Bajai LC – Kecel FC 6 – 2 (2 – 1)

Gólszerzők: Csiki 3, Mezőfi, Baladin, Bölcskei ill. Doszpod, Sajdik

Edzői értékelések:

Koch Tamás (Bajai LC): Nagyon örülök, hogy hat rúgott góllal sikerült búcsúznunk ősszel a közönségünktől. Az elején megszerezte a vezetést a Kecel, és nagyon sokáig nem találtuk a mérkőzés ritmusát, de szerencsére nagyon jó helyzetkihasználással az első félidő végére megfordítottuk a találkozót. Úgy érzem a második félidőben már az történt, amit mi akartunk. A Kecelnek kijjebb kellett jönnie, nekünk a gyors csatárainknak megvolt a terület elől és ezt jól használtuk ki. Összességében teljesen elégedett vagyok az eddigi őszi szereplésünkkel, és a játékkal is. Újoncként sikerült az élbolyhoz tartoznunk. Nyilván volt olyan mérkőzés ami sikerülhetett volna jobban is, de a foci az x-re játszik, körülbelül ez egy reális eredmény. Jövő héten rangadóra utazunk Bácsalmásra, cél hogy dobogón teleljen a csapat, amihez akár egy döntetlen is elég lehet.

Pandúr László szakmai igazgató (Kecel FC): Voltak az idei őszön nagy különbségű eredmények a megyei I.osztályban, de eddig minket nem fociztak le egyszer sem. Most ez is megtörtént. Nagy reményekkel jöttünk ide, és gyorsan meg is szereztük a vezetést, de sajnos jöttek az egyéni hibák és a Baja megfordította a meccset. Igaz keretbe foglaltuk a mérkőzést, hiszen az utolsó gólt is mi szereztük, de sajnos ez ma csak ennyire volt elég.

A forduló többi eredménye:

Kiskőrösi LC – Bácsalmási PVSE 0 – 0

Kalocsai FC – Jánoshalmi FC 1 – 0

Tiszakécske II – Akasztó FC 3 – 1

Kiskunfélegyháza – Kecskeméti LC 3 – 0

Kunbaja SE – Harta SE 4 – 2

Lajosmizse VLC- Soltvadkerti TE 0 – 0

A megyei I. osztályú bajnokság állása

Forrás:adatbank.mlsz.hu

A mérkőzés facebook galériája itt található.

hozzászólok