2024. 18. Andrea, Ilma

Sport

A Bácska Kupa szervezői nyilatkoztak

| 2022. November 09. 12:48:29 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az idei évben rendezték meg másodszor a Cselekvő Fiatalokért Egyesület tagjai az Eötvös József Főiskolával együttműködve a Bácska Kupát, amely egyedülálló a térségben. A tapasztalatokról és a rendezvény jövőjéről nyilatkoztak az egyesület tagja.


Elmondták, hogy számukra nagy élmény volt második alkalommal részt venni egy ilyen esemény lebonyolításában, az előkészületektől kezdve egészen az utómunkálatokig. „Már a bepakolás is egyfajta csapatépítő volt, hiszen együtt voltunk, jó hangulatban töltöttük az időt. A jövőt tekintve szeretnénk, hogy minden évben tudjunk itt találkozni.”


Többen kiemelték, hogy számukra jó érzés látni a sok fiatalt, akit meg tudott szólítani a rendezvény és, hogy ilyen sokan eljöttek. „Az egy erős visszajelzés, ha a sok belefektetett munka után azt láthatjuk, hogy ennyien eljönnek. Ez nekünk azt jelenti, hogy megérte.”


A verseny alatt igyekeztek mindenkit meghallgatni a tapasztalatokról, kritikákról, így a jövőben már ezeket kijavítva tudnak a fiataloknak ilyen és ehhez hasonló rendezvényeket is szervezni. 


Az egyesület tagjai elmondták, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a következő években is meg tudják ezt valósítani, hiszen szeretnének belőle hagyományt teremteni a városban és a környéken élő fiatalok számára egyaránt. 

hozzászólok