2022. December 8. Mária

Sport

Két új taggal bővült a BASKETBAJA elnöksége

Sajtóközlemény | 2022. November 16. 17:00:09 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

U16 A

2022. november 8-án a Bajai Eötvös József Általános Iskolában tartotta rendhagyó közgyűlését a BASKETBAJA Utánpótlás Nevelő Sportegyesület, amely egyértelműen nem azonosítható már a Bajai Bácskával. Két olyan személy csatlakozott elnökségi tagként a vezetéshez, akik a megkezdett szemléletet kívánják tovább erősíteni, vagyis a legitim és átlátható működést. Csanyik Balázs, valamint Pálkerti Norbert, a Pálkerti Adótanácsadó és Könyvelő Kft. vezetője segíti a jövőben a stabilitást mind anyagi, mind pedig kapcsolati tőkével. Mindketten közel állnak a kosárlabdához, hiszen fiatalon évtizeden keresztül erősítették a bajai csapatot, most pedig fiaik játszanak a BASKETBAJÁ-ban.

U16 B

A 2022/2023-as bajnoki szezon a nehéz körülmények ellenére stabilan tudtuk megkezdeni. Mindemellett eredményesen is, hiszen a serdülő és kadett csapataink is az ország legjobb 32 csapata között szerepelnek. Decemberben lesz 1 éves az egyesület, amelyet méltó módon szeretnék megünnepelni: I. BASKETBAJA Kosárlabda Fesztivált szervezünk december 17-én, szombaton a Pósta Sándor Sportcsarnokban, ahol egésznapos bajai kosárünnep lesz.

Valamennyi korosztályunk pályára lép a legkisebbektől a kadettekig, 5 mérkőzésen szurkolhatunk a srácoknak. Ebben az adventi időszakban, ahol a szeretet, a család áll a középpontban, mi is azt kívánjuk erősíteni, hogy a BASKETBAJA egy olyan kosárlabda család, ahova jó tartozni. Nemsokára összeáll a részletes program, azonban már most szeretettel hívunk és várunk mindenkit rendezvényünkre – tájékoztatott Radnóti Miklós elnök.

hozzászólok