2024. 4. Flórián, Mónika

Sport

Szoros csatában kaptak ki kéziseink

Bajai Kézisek BK | 2015. November 02. 13:14:40 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Vasárnap “második otthonában” Bácsbokodon fogadták a Bajai KSE – a Pécsi VSK II. gárdáját, mely listavezető a csoportban.

Az előző heti kalocsai bravúr után, a célkitűzés a pontszerzés volt.

A mérkőzés nagyon jól indult, az első gólt a hazai csapat dobta, de hamarosan jött is a válasz. Lendületes, fordulatokban gazdag, jól szervezett támadásokkal- védekezéssel, ahol azonban néha rés keletkezett, sikerült az első félidő 29. percéig a vezetést megtartani. A 30. percben a pécsiek megszerezték a vezetést.

Első félidő eredménye: Bajai KSE- Pécsi VSE II: 15- 16

 

 

A második félidő 2. percében ismét egy gólos vezetésre tett szert a hazai csapat. A 19. perctől a pécsiek egymás után 3 gólt dobtak. Időkérés- új stratégia! A bajaiak jól összeállt védekezéssel, labdaszerzéssel egymás után 3 gólt lőttek a pécsiek hálójába, azonban az ellenfél még így is 1 góllal vezetett. Az utolsó percek a bajai csapat pillanatai voltak. Lendületes támadások sorozata, mely kitartott az utolsó másodpercekig, amikor is a pécsiek kapkodó védekezése szabálytalanságot eredményezett. De a jogos 7 méterest, a 6-on belüli védekezésért a bírók csak időntúli szabaddobásnak ítélték meg, amely kis szerencsével a hálóban is kiköthetett volna.

( A Bajai BKSE mint az NBII ifjoncai, nemcsak az ellenfelekkel, de bizony a bírákkal is megvívják harcukat. Sajnos akadnak nem jogos bírói döntések is, a tiszta helyzetek ellenére. Ezért nem elég a győzelmet megszerezni és megtartani, hanem törekedni kell a gólkülönbség számszerű növelésére a biztos győzelem érdekében. )

A végeredmény: Bajai KSE- Pécsi VSE II: 25- 26

 

Góllövőink:

1. Zapletán Csaba 10
2. Milicsevics Igor 6
3. Kálóczi Krisztián 4
4. Burkus Barnabás – Mészáros Dávid 2-2
5. Pasajlic Novica 1

 

Izgalmas, fordulatos olykor látványos megoldásokban gazdag mérkőzést láthattunk!
Gratulálunk, és továbbra is HAJRÁ BKSE!

 

Forrás:Bajai Kézisek Baráti Kör

 

NB II Dél-nyugati csoport

 

A tabella állása:

 

Forrás:iroda.keziszovetseg.hu

 

 

 

 

hozzászólok