2024. 16. Csongor

Sport

Pongó Máté 2024-ig meghosszabbította szerződését

Olajofficial.hu | 2021. Július 03. 11:38:25 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Pongó Máté Fotó:Nemzeti Sport Online, Thumbász Hédi

A héten számoltunk be arról, hogy Pongó Marcell hazatért Németországból az Albacomp csapatához, ma pedig már az egyik fivéréről Mátéról szólnak a hírek, aki szerződést hosszabbított a szintén élvonalbeli Szolnoknál.

További két évvel meghosszabbította 2022-ben lejáró szerződését a Szolnoki Olajbányásznál Pongó Máté. A bajai irányító így 2024-ig biztosan a bajnoki ezüstérmest erősíti.

– Remek hozzáállásával, kiváló edzésmunkájával, valamint mérkőzéseken mutatott megbízható játékával már az első szezon végén kiérdemelte Máté, hogy hosszabb távon is számítsunk rá – mondta az Olajofficial.hu-nak Pór Péter, a klub szakmai igazgatója. – Védekezésben és támadásban is fontos szerepet töltött be a csapatban. Az igazi erőssége a játék szervezése, amivel igazolta az egy évvel ezelőtti döntésünket a leigazolásával kapcsolatban.

A szakmai igazgató hozzátette: Pongó Máté szerződésének meghosszabbítása tökéletesen illeszkedik a klub játékospolitikájába.

– A szakmai stáb munkáját segíti az állandóság és a kiszámíthatóság. Ezért is kötöttünk két esztendős szerződést több játékosunkkal is.

Pongó Máté remekül állt helyt a bajnoki ezüstérmes, Fiba Europe Cupban is szereplő Olajbányászban. Irányítóként 21 játékperc alatt 6,3 pont és 4 gólpassz fűződik átlagosan a nevéhez.- írta a szolnoki egyesület honlapja.

hozzászólok