2024. 19. Emma

Sport

Már Bácsborsódon is van

Tudósítónktól | 2021. Július 06. 08:05:20 | Utolsó frissítés: 3 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotók:Bognár Anita

A Bácsborsódi Sportkör a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett Civil szervezetek ingatlanberuházási, felújítási támogatása kiírásra „Kültéri fitnesz park és kamerarendszer telepítése a Bácsborsódi sporttelepen” címmel adott be pályázatot 2020-ban, melyre 4.800.815 Ft támogatást nyert.

A pályázat keretein belül kiépítésre került a 10 eszközből álló felnőtt fitneszpark, egy kültéri pingpong asztal valamint hamarosan továbbá kialakításra kerül az egész komplexum biztonságát megőrizni hivatott 4 kamerából álló éjszaka is színes képet biztosító kamerarendszer.

-Bácsborsód Községi Önkormányzat mindig is kiemelt célként kezelte a település népesség megtartó erejének fenntartását, növelését, a helyi életminőség szintjének folyamatos emelését. Ezen szemlélet mutatkozik meg a Bácsborsódi Sportkör, mint civil szervezet által végzett tevékenység keretében is, melyhez az önkormányzat évről-évre jelentős támogatást biztosít. Az életminőség javításának, a népességmegtartó erő növelésének egy fontos eszköze a szabadidő hasznos eltöltésére lehetőséget nyújtó létesítmények kialakítása és fokozatos, folyamatos fejlesztése. A futballpálya és a körülötte folyamatosan és fokozatosan fejlődő, szépülő piknik park a település sportéletének központi eleme.- tudhattuk meg Bognár Anita polgármestertől.

hozzászólok