2024. 28. Hajnalka

Sport

Öt gól a Vasváriban

Antal Tibor | 2018. Október 14. 18:23:39 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Vasárnap a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjának 10. fordulójában. a Bajaszentistván a Borotát fogadta a Vasváriban. A papírforma vendégsikert ígért hiszen a vendégek keretében több meghatározó szerb játékos is játszik,a Szentetyien pedig eleddig pont nélkül áll a bajnokságban a tabella utolsó helyén.

 

 

Nos a papírformát nem sikerült borítania a Szentistvánnak, bár az első helyzet előttük adódott. Majd a 6. percben a vendégek egy kijátszott akció végén  megszerezték a vezetést, és az előnyüket a 15. percben egy 11-esből meg is duplázták. Mind két találatot Damir Lukac jegyezte. Három perc múlva Mladen Kopunovic is betalált, és bár a Szentetyiennek is volt pár lehetősége,  szünetre  0 – 3-mal vonultak a csapatok.

 

 

A második félidőben már visszább vett a Borota, így csak két gól született. Az 50. percben Piriczki Péter megpattanó lövése talált be,  a 74. percben pedig Sasa Nikutovic gurított higgadtan a hálóba az őt szabadon hagyó védők gyűrűjében. 10 perccel később az iménti gólszerző egy könyököst is bevitt Martalics Bencének, de szerencséjére sárgával megúszta. A szentistvániak erejéből többnyire csak a védekezésre jutott, szorványos kontráik nem jelentettek veszélyt a borotai kapura.  Összességében a Borota megérdemelten, és magabiztosan vitte el a 3 pontot a Vasvári Pál utcából.

 

Bajaszentistván – Borota 0 – 5 (0 – 3)

Vezette:Mucsi (Gera, Szűcs)

Gólszerzők: Damir Lukac (6.,15.), Mladen Kopunovic (18.), Piriczki Péter (50.), Sasa Nikutovic (74.)

 

Edzői értékelések:

 

Puskás Csaba, megbízott edző (Bajaszentistván): Tudtuk, hogy mi vár ránk a Borota teli van szerb idegenlégiósokkal, és az első félidőben olyan gyors játékot játszottak elől, amit nem tudtunk lekövetni. El kell ismerni, ez a csapat ha ennyivel nem is, de jobb nálunk. A megbízott edzői posztot úgy vállaltam el a félszezon végéig, hogy ketten a Vedelek Zolival úgy döntöttünk, hogy most szezon közben ne keresgéljenek a városban  új edzőt. Ez volt a harmadik meccsem a padon, a Felsőszentiván ellen benne volt egy x, a Nagybaracska ellen az első félidőben eldönthettük volna a meccset, de nem sikerült. Ez a meccs most nem erről szólt.

 

Szűcs Zoltán (Borota): Kicsit gödörben van a csapat, a lényeg az volt, hogy megnyerjük a mérkőzést. Nagyon örülök, hogy korán sikerült eldöntenünk a meccse, így több ifistának lehetőséget tudtam adni, ami mindenféleképpen pozitív a jövőre nézve. Gratulálok a Szentistvánnak, hogy ilyen nehéz helyzetben hétről – hétre kiállnak, nem lehet egyszerű feladat. A tavalyi évhez képest a rangadókon kellene jobban teljesítsünk, a célkitűzésünk az 1 – 5. helyezés.

 

A legjobb a biztonságiaknak

 

A forduló többi eredménye:

 

Hajós – Szeremle 1 – 1

Kunbaja – Hercegszántó 4 – 0

Sükösd – Híd SC 2 – 1

Géderlak – Érsekcsanád 6 – 1

Dusnok – Mélykút 5 – 0

Bácsborsód – Felsőszentiván 3 – 1

Tompa – Nemesnádudvar 1 – 1

 

 

A tabella állása:

 

 

Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=2478135985559772&__xts__%5B0%5D=68.ARCDa4oFQ_Eo9mQU0CwSNvVWpA4srklttq9Z4z_ktt_0Q3-S9vDD2csLrv_Q9decz48ePei9JDg2xzIl0f72EwdjrKt2V0P3qo3r3wNJubHxhegGRGcGCpuYJTmflmyFvZdVQx8xD4gZQ6O93C83JVfD52675vf7T0aNlIuNVvuhYHDysqGY0g&__tn__=-UC-R

 

 

 

 


hozzászólok