2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Országos döntőbe jutottak

Antal Tibor | 2023. Március 23. 05:03:53 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Fotó:Bajai Eötvös József Általános Iskola facebook oldala

Március 22-én rendezték a mezei futó diákolimpia megyei döntőjét Kecskeméten, ahol a Bajai Eötvös József Általános Iskola tanulói nagyon szépen szerepeltek. A II. korcsoportos fiúknál Csanyik András 7., a IV. korcsoportos fiúknál Hegyi Hunor a 18 helyen zárt. A III. korcsoportos lányok csapatban 1. helyen végeztek.

Egyéni eredmények: Csete Ella 3., Radics Maja 11., Ábrahám Zara 16., Péter Sára a 19 helyen zárt. A lányok csapata Április 19-én Gödöllőn az országos döntőben folytathatja a kiváló szereplést.- írta a Gyakorló közösségi oldala.

A Gyaxisokon kívül a Sugovica Sportiskolai Általános Iskola, a Szentistváni Általános Iskola, az Újvárosi Általános Iksola, a Szent László ÁMK, III. Béla Gimnázium, és a Bereczki Máté Szakképző Iskola is képviselte magát. A II. korcsoportban egyéniben egy szentistváni lány Vörös Barbara 4. helyen ért célba, csapatban pedig 6. helyen végeztek. III. korcsoportban egy újvárosi fiú Szabó Csanád Gábor szintén negyedikként zárt.

A VI. korcsoport versenyeiben a Bereczkis Szaniszló Nikoletta egyéniben I. helyezést, a fiú csapat pedig III. helyezést ért el. A csapat tagjai: Tóth Péter, Andrity Nikolasz, Búza János, Malatin Roland és Varga Zoltán.

Szaniszló Nikoletta Fotó:Bereczki Máté Szakképző Facebook oldala

hozzászólok