2024. 18. Andrea, Ilma

Sport

Oda és vissza

Bajai Turisztikai Nonprofit Kft. | 2020. Augusztus 31. 11:39:38 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

dav

Hétvégén túrakerékpáros verseny zajlott  a Mogyi Sportegyesület és a Bajai Turisztikai Nonprofit Kft. együttműködésével. Az Interreg – IPA CBC Magyarország – Szerbia Program keretében megvalósuló sportesemény reggel 9 órakor kezdődött. A résztvevők a Baja-Bácsszentgyörgy-Baja útvonalon – 50 km-es távon – mérhették össze tudásukat.

dig

A verseny eredetileg áprilisban került volna megrendezésre, az akkori tervek szerint Baja-Sombor-Baja útvonalon, de a vírushelyzet miatt módosítani kellett a dátumot és az útvonalat is.

A rajt a Petőfi-szigeten az Ifjúsági szálló előtt volt és onnan a versenyzők a kerékpáros hídon keresztül, kikerülve a belvárost Vaskút- Gara útvonalon jutottak el Bácsszentgyörgyre és a forduló után ezen az útvonalon jutottak vissza a célba. A mezőny teljesítette a távot a megadott 3 órás időkereten belül, de a leggyorsabb versenyző 1 óra 48 perc alatt ért vissza a célba.

A versenyen emlékérmet kapott minden résztvevő és jutalmazták nemenkénti bontásban a legjobb három versenyzőt. Ezen kívül a legfiatalabb és legtapasztaltabb versenyzőiket is megjutalmazták.

sdr

Gratulálunk mindenkinek, aki teljesítette a távot és külön gratulálunk a győzteseknek:

Zsumbera Nóra, Szlama Adél, Szekeres Linda, Zsák Balázs, Ódor Attila, Surján Gergely.

hozzászólok