2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Nem sikerült a bravúr

Antal Tibor | 2015. November 01. 19:30:00 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A hírhedt dusnoki ultrák Bajára is elkísérték kedvenceiket.

 

Vasárnap ismét második otthonában, a Vasvári Pál utcában fogadta a Bajaszentistván a bajnoki cím egyik várományosát a Dusnok KSÉ-t. A vendégek 20 perc alatt 2 gólos előnyt szereztek. Rónai kapásból, Bolvári pedig messziről talált be. De hogy ne legyen minden sima a második félidőre, Holczer Csaba egy hiba után a 44. percben szemfüles góllal szépített, 1 – 2-vel fordultak a csapatok.

 

 

A fordulást követően az 54.percben egy szöglet után röviden szabadítottak fel a hazai védők, ráadásul középre, érkezett Simonits a vendégek csapatkapitánya, aki a lecsorgó labdát kíméletlenül bevágta úgy 14-ről. 1 – 3

 

Simonits ezt bevarrta

 

A 68. percben aztán minden eldőlt, a hosszún érkező Rónai kapott tökéletes labdát Kristálytól, amit pontosan belsőzött be 1 – 4.

 

Radics István viselte a csapatkapitányi karszalagot Puskás cseréjét követően.

 

Ez után Pető Ferenc lehetőséget biztosított a cseréknek is. Bemutatkozott például Holczer László, akit eddig elsősorban csak kispályán a Fegyencvárosból ismertünk.

 

Holczer László bemutatkozhatott.

 

A 79. percben azonban nem ő, hanem testvére szerzett újabb találatot. Csaba egy szabadrúgást végzett el jó 18 méterről, amit a vendégek kapusa Tóth csak beljebb tudott segíteni 2 – 4.

 

Ebből gól lett

 

A hajrában a Szentistván kapusa Molnár tornázott ki egy labdát bravúrral, de a kipattanóból ismételhetett a dusnokiak gólgyárosa Bolvári Dávid, aki ezzel  megszerezte 2. találatát, így a végeredmény: Bajaszentistván – Dusnok 2 – 5

 

Edzői értékelések:

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A forduló összes eredménye tabella állása:

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Legközelebb jövő héten szombaton a Szentistván Katymárra látogat, míg a Dusnok otthon javíthatja gólarányát a Tompa ellen.

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1072560322784019.1073741928.806675712705816&type=3

hozzászólok