2021. 20. Fábián, Sebestyén

Magazin

Tanulás nélkül is hasznosan

Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium | 2019. Április 17. 08:37:57 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Minden évben, a tanév zárásához közeledve, a munkaközösségek hasznos és kedvelt programokkal szakítják meg 1 napra a megszokott tanulás menetét a Bányaiban. Egész délelőttöt átfogó programok között mindenki megtalálhatta a neki tetsző időtöltést. A húsvéti kreatívkodás mellett helyet kapott természettudományos kvíz, vagy spagettitorony-építő verseny.

 

 

Keverték a koktélokat, flambírozták és a kereskedők közötti játékos szakmai verseny is népszerű volt. Régi vagy új digitális játékokkal ismerkedhettek meg diákok, vagy akinek a sok ülésből elég lett, erőpróba-versenyen is megtornáztathatta izmait. Agymozgatásra is lehetőség volt: matematikai fejtörőkkel erősíthették a tanulók logikai képességeiket. Gyógynövényekből teázhattak, idegen nyelven társaloghattak egy kis süti vagy kávé reményében.

 

 

 

 

Önismeretet erősítő felmérésekben, valamint rendőrségi segítséggel izgalmas szimulációs játékban vehettek részt. Több vendég fogadta el az iskola meghívását, így DJ vagy éppen box-bemutatóval varázsoltak a suliba teljesen új hangulatot. Játszhattak és 1 perc alatt nyerhettek a DÖK tanulóink vezetésével, megtudhattuk ki tud legtöbbet iskolánról és a legnépszerűbb programokon diákok mutathatták be ének, tánc és zenei tudásukat, melyet hatalmas ováció fogadott.

Köszönjük minden munkaközösségünk szervező munkáját, gratulálunk tehetséges tanulóinknak!

 

 

 

 


hozzászólok