2021. 8. Mihály

Magazin

Készülj Baja: a városba érkezik a 2019-es X-faktor casting csapata

RTL Magyarország | 2019. Április 16. 18:20:04 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 
   

2019-ben ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői április 20-án, szombaton este Baján várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

 

 

Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia valamint az USNK után 2019-ben lehet, hogy az az énekes, duó vagy zenekar léphet a győztesek klubjába, aki kipróbálja magát a bajai meghallgatáson!

 

18:00 órától ugyanis a Vol. 1. Club-ban tartanak meghallgatást a műsor szerkesztői. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

 

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/xfaktorhungary), a bajai casting eseményénél (https://www.facebook.com/events/315432952449531/) valamint a +36-30-195-9595 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

 

Idén minden eddiginél egyszerűbben lehet jelentkezni az X-Faktorba. A jelentkezőknek csupán fel kell venniük, ahogy énekelnek, mondaniuk kell magukról pár mondatot és elküldeni Viberen vagy WhatsApp-on a +36-30-195-9595ös telefonszámra.

De természetesen a megszokott módon is várják a műsorba a jelentkezőket a http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/jelentkezz oldalon, illetve Instagramon https://www.instagram.com/xfaktorhun keresztül vagy akár SMS-ben.

 

Minden, amit az idei X-Faktorról tudni lehet: xfaktor.hu

 

 


hozzászólok