2024. 19. Ivó, Milán

Sport

Minden idők legsikeresebb edzőtábora

Antal Tibor | 2015. Augusztus 15. 06:10:56 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Végefelé közeledik már a Mogyi Bajai Judo Club hagyományos nyári edzőtábora, így Andrási Barnát, az egyesület egyik edzőjét kértük fel egy rövid értékelésre.

 

 

19. alkalommal rendeztük meg a nemzetközi judo edzőtáborunkat, ami ezúttal minden eddiginél színvonalasabbra sikerült. Az augusztus 10-én kezdődő táborba 3 földrész, 8 ország / Ausztria, Chíle, Egyiptom, Horvátország, Románia, Szerbia, Oroszország, Magyarország/ 45 egyesületének kb. 600 judósa jött el.

 

 

A tábor erősségét emelte, hogy 2 alkalommal a junior és felnőtt válogatott is nálunk tartózkodott. A közeli világbajnokságra készülő magyar válogatott minden tagja részt vett a munkában, de a Chílei VB csapat 5 napig tartózkodott városunkban. A táborban napi 3 alkalommal folytak az edzések. A szombaton véget érő egy hetes felkészülés remélem jó alapot ad minden résztvevőnek a közelgő versenyekre.

 

 

A visszajelzések alapján elmondható, hogy a népes mezőny elégedetten távozik el városunkból. Én abban a reményben mondok köszönetet minden résztvevőnek, hogy remélem jövőre a 20. alkalommal még feljebb tudjuk tenni a lécet. És ismételten jó házigazdái lehetünk e népszerű sporteseménynek!

 

hozzászólok