2024. 26. Ervin

Sport

Mezőtúr az új Bermuda háromszög?

Antal Tibor | 2017. Október 30. 09:49:54 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Igazán emlékezetessé sikerült a Mogyi Bajai Birkózó Club számára az NB II-es csapatbajnokság, amit vasárnap Túrkevén rendeztek meg. No, nem az eredmények miatt, hiszen a bajai fiúk egy győzelem és egy vereség mellett nem jutottak tovább a csoportból, hanem az oda és visszaúton történt kalandok miatt.

 

Fotók: Koch Antal

 

Először is a Németországból hazafelé tartó Jagicza László edző autója a 6-os út szekszárdi leágazásánál lerobbant, így arra kellett kerülnie a csapatot szállító kisbusznak. Másodszor, mivel Mezőtúr térségében durrdefektet kapott az első kerék. Ezt követően a kerékcsere sem ment simán, hiszen a kerékkulcs elgörbült, így le kellett stoppolni egy autóst aki adott kölcsön egy másikat.

 

Egy jó birkózónak mindenhez kell értenie

 

Ez a művelet 1 órát vett igénybe, így a mérlegelésről le is csúsztak a mieink, és meleg váltásként  egyből szőnyegre kellett lépniük. Csodák csodájára ezt a meccset meg is nyerték a házigazda Túrkeve ellen. A gárda tagjai voltak: Várhelyi Kristóf, Vajda Sebastian, Koch Antal, Gujás Bence, Hidas Attila, Krizsán Milán, Püspöki Patrik, Molnár Zoltán és Szőke István.

 

 

A tortúrának azonban ezzel még nem volt vége. A  visszafelé vezető úton ugyanis szintén Mezőtúr magasságában, 1 km-re a délelőtti történésektől egy fa dőlt a mogyisok busza elé. Még látták is ahogy dől a fa. Olyan nagy volt, hogy meg sem lehetett mozdítani, így ismét kerülniük kellett. Kárpótlásul Szentesen beültek egy jó vacsorára, és végül éjfélre értek haza. Mert mindenhol jó, de a legjobb otthon.

 

 


hozzászólok