2024. 2. Zsigmond

Sport

Lassan indul a kupaszezon

Antal Tibor | 2015. Június 04. 12:12:46 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Végéhez közelednek a megyei labdarúgó bajnokságok. A hétvégén már az utolsó fordulót rendezik a megyei I. és II. osztályban is. Az már eldőlt, hogy a megyei II. osztály Déli csoportjának küzdelmeit a Jánoshalma nyerte a Mélykút előtt, a megyei I. osztályban azonban  az utolsó körben dől el, hogy a Híd SC, vagy a KHTK lesz a bajnok.

De rátérve amiről cikkünk is akar szólni a nyári uborkaszezonban gombamód megszaporodnak a kispályás foci tornák melyből Baján is többet rendeznek.

Az előttünk álló hétvégén június 6-án a tavaly elhunyt Tripolszki Lászlóra emlékeznek egykori csapatai egy öregfiúk tornán a Vasváriban.

Tripolszki László

 

 A torna letölthető menetrendje:

Letölthető dokumentum

 

Rá egy hétre június 13-án a Férfiak egészsége kupát rendezik szintén a Vasváriban a bajnokság szabályai szerint. Tehát a csapatokba csupán 2 igazolt játékos nevezhető. 35 év fölött már nem számít senki igazoltnak.

 

 

A versenykiírás:

Letölthető dokumentum

 

Az év legjobban várt tornája a pénzdíjas Halálszléfőző kupa melyet az idei évben is a Fitohorm támogat.

A helyszín itt is a Vasvári Pál utcai szabadtéri műfüves pálya. A csoportmérkőzések július 7-étől 9-ig, tehát keddtől – csütörtökig lehet kérni, az egyenes kieséses szakasz péntek késő délután lesz.

 

A kiírás:

Letölthető dokumentum

 

 

hozzászólok