2024. 25. Márk

Sport

Az olaszok ellen játszhatott Szécsi Patrik

Antal Tibor | 2022. November 23. 21:11:41 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Szécsi Patrik 2-es mezben Fotó:mlsz.hu

 A Paksi FC bajai játékosa Szécsi Patrik ismét meghívást kapott az U19-es magyar labdarúgó válogatottba, mely Olaszországban játszott két felkészülési mérkőzést a helyiek legjobbjai ellen. Patrik a 3-0-ra elvesztett első mérkőzésen egy félidőt, a 7 – 2-re végződő másodikon pedig végig játszott.

„Sok csapattársat ismertem régebbről, vagy játszottunk már egymással, egymás ellen, vagy az augusztusi összetartáskor találkoztunk. A beilleszkedéssel tehát semmi gond nem adódott. A hangulat kiváló volt, mindenki jól érezte magát együtt. A hét alatt sokat taktikáztunk, kielemeztük a hibákat, és a jó dolgokat is átbeszéltük” – mesélte a múlt hét második feléről tehetségünk. Igazából az egyéni hibákkal voltak gondjaink. Nem koncentráltunk eléggé, és ezek megbosszulták magukat. Csapatszinten jól teljesítettünk mindkét meccsen.Szeretnék megragadni a keretben, hiszen a következő már az elitkörös találkozó lesz. Azon dolgozok, hogy akkor is ott legyek a többiekkel.” nyilatkozta Szécsi Patrik egyesülete honlapjának.

A Szélesi Zoltán vezette válogatott még szeptemberben vívta ki a tavaszi Európa-bajnoki elitkörben való szereplés jogát, így most erre készül.

hozzászólok