2024. 23. Béla

Sport

Jól fociznak rendőrjeink, tűzoltóink

Antal Tibor | 2018. Szeptember 28. 19:58:57 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

 A Belügyminisztérium 2018. évi Országos Pontszerző Kispályás Labdarúgó-bajnokságát szeptember 27-én szerdán Algyőn rendezték meg, amelyre az év során lejátszott labdarúgó kupákon legjobbnak bizonyult 16 csapat  jutott be, hogy részt vegyen a mindent eldöntő tornán.  A rendőrkapitányságok, az alkotmányvédelmi hivatal, a büntetés-végrehajtási intézetek és a katasztrófavédelem tízfős csapatai mérték össze erejüket és ügyességüket. A négy csoportból az első két alakulat jutott az egyenes kieséses szakaszba, köztük a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelem, és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság gárdája  is, akik mind ketten a negyeddöntőt is sikerrel abszolválták

 

Fotók: Merkler Tamás

 

  A döntőbe való jutásért a – bajnokságot megnyerő – Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottjával kerültek össze a katasztrófások, ahol egy igen küzdelmes meccsen 3:2-re nyert az ellenfél. A harmadik  hely sorsát eldöntő mérkőzésen a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 4 – 2-re hozta, ezzel övék lett a bronz érem.

 

 

A döntőben sajnos a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrjeinknél is jobbnak bizonyult 5 – 1 arányban, így összesítésben egy ezüst, és egy bronz érem a mieink mérlege. A Bács – Kiskun Megyei Rendőr – főkapitányság csapatában több olyan Baja környéki rendőr is játszott, akiket a focipályákról is ismerhetünk. Név szerint Cifra Gábor, Bosnyák Tamás (Bácsborsód), Snyehola Ákos (Bácsalmás), és Merkler Tamás (Bácsborsód), akit a torna legjobb mezőnyjátékosának is megválasztottak.

 

 

Merkler Tamás díja

hozzászólok