2024. 19. Emma

Sport

Ismét új edző Dusnokon!

Dusnok KSE nyomán | 2017. December 30. 16:38:40 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Hét év után köszönt el a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában szereplő Dusnoktól Sáfrán Ferenc edző a nyáron. Helyét a kispadon Facskó József foglalta el, és az ő irányítása alatt lett a gárda őszi harmadik, ami nem mondható rossz teljesítménynek a tavalyi szezonban ezűstérmes társaságtól, hiszen a Géderlak érkezésével erősödött a bajnokság.

 

Megyei II. osztály Déli csoportjának állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A nyáron kötött egyezség alapján azonban csak az év végéig szólt Facskó János megbízatása a csapat irányítására. A sportkör vezetősége úgy döntött, hogy a továbbiakban nem hosszabbítja meg a közös munkát.  

 

A régi és az új edző Forrás:Dusnok KSE facebook oldala

 

Az új tréner a csapaton belülről érkezett, a gárda egyik legrutinosabb tagja, Báló Ferenc személyében. Lisztes, ahogy a legtöbb dusnoki szurkoló ismeri, a kilencvenes évek óta szolgálja az egyesületet. Néhány szezon erejéig más csapatokban is megfordult pályafutása során, de mindig visszahúzta a szíve Dusnokra. Korábban több alkalommal is volt utánpótlás edző, így számára nem ismeretlen ez a feladat. Játékával eddig is meghatározó szerepet vállalt a csapat sikereiben, és a vezetőség reméli hogy az új szerepkörében hasonlóan eredményes lesz.

 

 

 


hozzászólok