2024. 25. Márk

Sport

Ismét Kínában meccselt Vidákovics Patrik

Antal Tibor | 2019. Szeptember 25. 06:54:49 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szeptember 20-ra, Kína egy átlag méretű városába (ahol csak annyian élnek, mint egész Magyarországon) Shijiazhuangba volt hivatalos Vidákovics Patrik  egy kick-box mérkőzésre. A szervezés a Faith Fight promóciája alatt futott, és  a 11 mérkőzésből, övé volt a fő mérkőzés -75 kg-ban.
 
 
– A diétát már időben elkezdtem -1 hónappal előtte – így a súlyt könnyedén bírtam hozni. Kínai ellenfelem nevét sajnos nem tudom leírni, kimondani is nehézkes volt számomra, mikor a „párbajra” hívó videót készítettük. Tőlem magasabb fiatal harcos, ennek tudatában jóval többet rúgtam a combját, ugyanis magasságából adódóan a lába gyengébb volt. A combrúgások bejöttek, ezekkel sikerült dominálni, illetve több tiszta egyenes ütést is sikerült bevinni. Az ő fejtérdesei veszélyesnek bizonyultak, de szerencsére egy se talált be. A sok combrúgás következményeképp sajnos a második menetben véletlenül „mélyen” találtam el az ellenfelemet, ezért egy pár percre szünetelt a mérkőzés. Miután kipihente, folytatódott tovább a mérkőzés. A harmadik menetre az ellenfelem már nem állt ki, így én nyertem a találkozót. Köszönöm, hogy ilyen sokan szurkoltatok otthonról.
 
 
– A terv a jövőre nézve, hogy a világ legnagyobb küzdősport klubjába, a Tiger Muay-Thai-ba fogok edzeni a jövő hónaptól, ami további nagy lehetőségeket von maga után! – nyilatkozta Patrik a Sugóparti Híreknek.
 
 
 
 


hozzászólok