2024. 27. Zita

Sport

Huszár Henrik Tiszakécskén folytatja

Antal Tibor | 2017. Április 12. 10:42:15 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Huszár Henrik Fotó: Bajai Vízi Élet 2.0 Facebook oldala

 

A Bajai Vízisport Klub  vezetőedzője Huszár Henrik a jövőben Tiszakécskén folytatja tovább edzői pályafutását. Huszár Henrik, minden idők legsikeresebb bajai női kenu edzőjeként írta be magát a város sport történelmébe, aki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett női utánpótlás edzőtáborokat is vezette számtalan alkalommal. Bajai tanítványai nagyon szép sikereket értek el maraton és síkvízi gyorsasági para kajak-kenu versenyeken, Magyar Bajnokságokon, Európa- és Világ Bajnokságokon. Mint megtudtuk 2016. decemberében a klub vezetősége mondott fel az edzőnek, aki most hétvégén tette át a székhelyét a Tisza-parti városba. 

 

Költözött a konténer is  Fotó: Bajai Vízi Élet 2.0 Facebook oldala

 

Helyette az edzéseket Hoffmann Mónika, az egyesület elnöke vezeti, akinek besegít Porkoláb Zsuzsanna. Huszár Henrik nem üres kézzel ment Tiszakécskére, hanem kölcsönbe több hajót is magával vitt, valamint a konténert (ami családi tulajdona) amiben eddig tárolták a hajókat az egyesület Petőfi – szigeti telephelyén.

 

A Bajai Vízisport Klub telephelye

 

Így most az összes hajó egy ideig a szabadban éjszakázik, de több sikeres pályázatnak köszönhetően  hamarosan változások várhatóak e téren is.

 

Korábbi cikkünk:

http://sugopart.hu/sport/epul-a-vizisportklub-telephelye

 


hozzászólok