2024. 3. Irma, Tímea

Sport

Horvát élvonalbeli csapatot fogadhat a Dusnok!

Antal Tibor | 2017. Április 12. 11:04:55 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Érdekes mérkőzés lesz 2017. április 22-én Dusnokon, ugyanis a helyi megyei II. osztályú kedvencek barátságos mérkőzésen a horvát élvonalbeli NK Inter Zaprešić-et fogadják.

 

                                                      Fotó:Goal.hr
 

A horvát klub kimondhatatlan neve sokak számára ismeretlen lehet, épp ezért meg kell említenünk, hogy korábban olyan válogatott játékosokat is tudhatott a soraiban mint, Luka Modrić (Real Madrid), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moszkva), Dejan Lovren (Liverpool) vagy Zvonimir Soldo (Benfica, VFB Stuttgart). Ez mellett Horvát kupagyőztesek és bajnoki 2. helyezettek is voltak már. Jelenleg a 10 fős horvát profi ligában a 8. helyen állnak.

 


Egy kép a tavalyi Dusnok – Nemesnádudvar rangadóról


A dusnokiak tavaly megnyerték a megyei II.osztály küzdelmeit, de nem vállalták a magasabb osztályt. Jelen pillanatban 1 pont hátránnyal a tabella második helyén tanyáznak. A mérkőzés a hazaiak egyik szponzori kapcsolatának köszönhetően jöhet létre. A horvátok képviselője egyébként ősszel megtekintette a Dusnok Sükösd elleni hazai rangadóját ( 2 – 0), így tudják mire számítsanak a csapat oroszlánbarlangjában.Ezen a hétvégén egyébként mind két gárda duplán lesz terhelve, hiszen a Zaprešić pénteken játszik bajnokit, míg a Dusnok vasárnap a Felsőszentivánt fogadja.

 

Ilyen hangulat szokott lenni Dusnokon


2017.április 22. 15.00
Dusnok – NK Inter Zaprešić
Dusnok, Sportpálya (Az 51-es út mellett)
Nemzetközi barátságos mérkőzés
Belépő:a bajnoki mérkőzésekhez hasonlóan 500 Ft
A mérkőzés alatt büfé üzemel majd.


hozzászólok