2024. 8. Adrienn, Mária

Sport

Épül a Vízisportklub telephelye

Antal Tibor | 2016. Október 29. 08:53:43 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően  szeptember végén konténereket telepítettek a Bajai Vízisport Klub Petőfi – szigeti telephelyére. De mielőtt még valaki korszerű  szelektív szemétgyűjtésre gondolna, egész másról van szó.

 

2016.X.14.

 

A fehér téglatestek ugyanis nagy méretűek, és bennük egy irodát, két öltözőt valamint két vizes blokkot alakítottak ki a Magyar Kajak-kenu Szövetség támogatásával.

 

Az egyik öltöző

 

A kezdetben pöre konténereket és környezetét az utóbbi hetekben kicsinosították, így most már egyáltalán nem tűnnek átmeneti megoldásnak. Térköveztek is előtte, illetve a héten belécezték, hogy sokkal jobban tájba illőek legyenek.

 

2016.X.28.

 

Ezzel azonban még nem álltak le a fejlesztések a telephelyen. Mint Hoffmann Mónikától az egyesület elnökétől megtudtuk, a másik oldalra egy GINOP pályázat segítségével (melynek elnyerésére jó esély van)  jövő nyár végére szeretnének egy könnyűfémszerkezetes vízitúra megállóhelyet építeni. Ez azért is fontos lenne, hiszen annak a pályázatnak a keretében nyílna lehetőség egy betonozott lejáró elkésztésére is a mostani kavicsos helyett. Abban az épületben szintén öltözők, iroda és egy közösségi helység kapna helyet.

 

A most még a szabadban illetve konténerekben sínylődő hajók tárolására pedig az azt következő pályázat lehet a  megoldás

hozzászólok