2024. 25. Márk

Sport

Ez nagy Waterloo volt

Antal Tibor | 2017. December 03. 16:50:50 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Vasárnap a férfi kézilabda NB II. Dél – nyugati csoportjában a Bajai KSE a tabellán második Nagykanizsai Izzót fogadta. Előzetesen nagy csatára volt kilátás, de a pályán abszolút nem ezt láthattuk. A vendégek tetszés szerint érték el góljaikat, míg nálunk akadozott a gépezet, mind támadásban, mind védekezésben. Ez mellett rengeteg gyors gólt is kaptunk, és még a büntetők értékesítésével is voltak problémák. A második félidő gyakorlatilag edzőmérkőzéssé fajult, csak a különbség volt kérdéses. Végeredményben a Nagykanizsa 38 – 25-re nyert a Postában.

 

 

Edzői értékelések

 

Madarász Péter (Nagykanizsa): Én úgy gondolom, hogy a mai nap a játék minden elemében jobbak  voltunk. Az előző évek tapasztalatai alapján egy szorosabb mérkőzésre számítottunk, hiszen itt mindig nehéz volt nyerni. Ha  a bajai csapat összeszedi magát akkor komolyabb erőt képvisel. Hála istennek ez ma nem így történt. Tudtuk azt, hogy támadásba mit játszanak, próbáltuk az ő védekezésüket megbontani egy széles játékkal, mert elég magas és erős embereik vannak középen, úgy gondolom ez sikerült is. Sok gól lőttünk, könnyű gólokat szereztünk, jól működött a támadás és a védekezés is

és a kapusunk is hozta magát.

 

Gál Géza (Bajai KSE): Ez katasztrófa volt, egy nagyon nagy betli. Az első félidőben amit megbeszéltünk, annak töredékét sem hajtották végre a játékosok, és ennek  meg lett az eredménye. Megbeszéltük, hogy 6 -0-ás védekezést játszunk szorosan minimális kilépésekkel, ehhez képest meg labdacsapdáztunk állandóan, ők meg kihasználták a hibáinkat. Támadásban is sok labdát adtunk el, általános iskolás hibákat követtünk el, és ebből indulva tönkrevertek bennünket.

 

A tabella állása

 

Forrás:www.keziszovetseg.hu

 

 

 


hozzászólok