2024. 2. Zsigmond

Sport

Edzőváltás Szeremlén!

Antal Tibor | 2015. Június 19. 22:11:11 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 
2015.VI.19.
Labdarúgás

 

A Dunagyöngye SK Szeremle 31 ponttal a 9. helyen zárt a megyei II. osztály Déli csoportjában.
A csapatnak kiesési problémái nem voltak, azonban a jobb szereplés sem a szerencsén múlott, hiszen a 8. Bajaszentistván 7 ponttal előzte meg őket.
Mint a játékosedzőtől megtudtuk, a mai nap leültek a klub elnökével Melnik Jánossal, és megbeszélték, hogy közös megegyezéssel elválnak útjaik.

 

 

Haász Balázs elengedi a rettegett balost egy teremtornán. Fotó:Fény-Gépész Kovács Gábor

A játékosedző megkeresésünkre elmondta, hogy a gárda véleménye szerint jobban is szerepelhetett volna, ám az edzéslátogatottság nem volt megfelelő. Véleménye szerint, így legalább 15 ponttal gyűjthettek volna többet.
“A tavaszi szezon közepén sikerült odahaza ikszelni a későbbi bajnok Jánoshalmával, ami lökést adott nekünk, és az utolsó 5 fordulóban 13 pontot szereztünk. Így összességében elégedett vagyok. Ha végig ilyen lett volna a hozzáállás sokkal többre lettünk volna hivatottak”.

Balázs tervei szerint a közeljövőben maximum játékosként fog feltűnni valahol, de elsősorban az augusztusi esküvőjére akar koncentrálni, majd az utánpótlás nevelésre koncentrálni családon belül.


Balázs utódja nem más, mint Szombati József alias Szombati Kicsi, aki korábban Érsekcsanádon dolgozott, és egy éve tette át a székhelyét Szeremlére.

 

 

Szombati József

 

-“Megtisztelő amiért egy ilyen csapatnak lehetek az edzője! Hat éve edzősködöm utánpótlás gárdáknál ezért a mostani feladat igencsak nagy kihívás számomra! Jól ismerem a keretet, amennyiben meg lesz a kellő magatartási és taktikai fegyelem, valamint edzéseken is megfelelő létszámban fogunk részt venni, akkor bizakodva tekinthetünk a közelgő bajnokságra!

Célkitűzéseink hamarosan pontosan meg lesznek határozva, talán nagy titkot nem árulok el azzal hogy ezzel a kerettel az első hatban szeretnénk végezni!! A nyári alapozást július 14-én kezdjük heti 2 edzéssel, hétvégente edzőmérkőzésekkel.”-írta Szombati.

hozzászólok