2024. 2. Zsigmond

Sport

Bajai pofonok Helvécián

Gálos Tamás | 2015. Június 21. 22:16:41 | Utolsó frissítés: 9 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Gálos Tamás edző összefoglalója:
 
A farkas növendékek: Sárközi Nóra, Farkas Barnabás, Saja Árpád, és Baki Dávid . Sajnos Saja Árpád súlyában nem indult versenyző ezért ellenfél nélkül maradt.
Sárközi Nóra ifjúsági versenyzőnk, egy parázs mérkőzésen 51kg női olimpiai súlyban döntetlen eredményt ért el egy kiskunfélegyházi hölgy ellen.
Farkas Barnabás serdülő 69 kg már az első menet után feladásra kényszerítette a békéscsabai versenyzőt.
Baki Dávid 69 kg elit felnőtt versenyzőnk pedig már az első menetben két számolás után feladásra kényszerítette a Box Világ Akadémia versenyzőjét!
 
Fotó:Gálos tamás
 
Sárközi Nóra női ifjúsági versenyzőnk előtt lehetőség nyílik hogy június 27-én bizonyítson Halásztelken a junior és ifjúsági EB válogatóján. A szakmai stáb dönt abban, hogy 51 kg-ban ki képviselje hazánkat a keszthelyi női junior és Ifjúsági Európa Bajnokságon.
A Mogyis farkasok 25-26-án Szerbiában éles kesztyűzésen vesznek részt az orosz és a szerb válogatottal.
 
Ezt követően a felnőtt elit férfi válogatott Gálos Tamás edzővel és Gálos Roland 60 kg-os  versenyzővel Romániába indulnak  a Fekete tenger partjára, a Golden Bellt Nemzetközi versenyre. Ezen verseny szorosan kötődik az augusztusban megrendezendő felnőtt férfi Európa Bajnoksághoz, ahol 60 kg-ban Gálos Roland képviseli hazánkat!!!!
A tét nagy !!!!!! Bár Roland át esett Baján egy kéz műtéten a keze sajnos még mindig nem jött helyre ,igaz már egy év is eltelt!  Reméljük nem lesz gond hiszen mint említettem a tét nagy, pontosabban az EB első hat helyezettje indulhat Katarba,Doha városába a felnőtt világ bajnokságra. Mely egyben  kvalifikációs verseny, ahol az első nyolc indulhat a 2016-os riói Olimpiai játékokon!!
 
Tisztelettel : Gálos Tamás edző!

hozzászólok