2024. 30. Katalin, Kitti

Sport

Bálozott a LUA

LUA Baja facebook oldala | 2018. Március 31. 08:32:55 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A tombolára felajánlott tárgyak

 

Kitűnő és remek hangulat kísérte a március 23-án  péntek este a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány által szervezett és első alkalommal megrendezett LUA Baja Bált. A bál helyszínéül a Malom Club Étterem és Panzió nagy bálterme szolgált, ahol több mint 160 vendég szórakozott egész este. – írta a LUA facebook oldala.

 

 

A vendégek között köszönthettünk rengeteg szülőt és ismerőst, akik ismét bizalmukkal támogattak minket, hogy gyerekeik után akik nálunk pallérozódnak, újra megtiszteltek minket jelenlétükkel és támogatásukkal. Vendégeink között köszönthettük a Bajai Polgármester Hivatal képviseletében Dancsa Bálint sportért felelős tanácsnokot, Szabó Tibor a Magyar Labdarúgó Szövetség Kecskeméti Regionális Utánpótlás Központ Szakmai vezetőjét, Herczeg Ferencet és Velez Attilát a Magyar Labdarúgó Szövetség Kecskeméti Régió Bozsik programért felelős szakmai és koordinátori vezetőket. Az est folyamán remek hangulat, jó zene, finom ételek, és rengeteg értékes tombola találta meg szerencsés gazdáját.

 

 

Szeretnénk alapítványunk nevében minden résztvevőnek és támogatónknak ismét köszönetet mondani a remekül sikerült bál, és a kiváló hangulat miatt! Remélhetőleg a LUA Baja Bállal egy hagyományt sikerült közösen megteremteni, ezért jövőre veletek ugyanitt!

 

 

 


hozzászólok