2024. 26. Ervin

Sport

Baján edz a válogatott

Antal Tibor | 2018. Augusztus 07. 14:53:17 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Hétfőn megkezdődött az immár 22. Nyári Nemzetközi Judo Edzőtábor Baján az MNÁMK Sportcsarnokában, melyre 12 – 13 országból több mint 500 sportoló  érkezett.

 

 

A keddi nap különlegessége volt, hogy itt edzett szinte a teljes magyar válogatott, aki a hétvégén a Budapest Grand Prix-en képviselik hazánkat. A megmérettetés azért is fontos, mert már az olimpiai kvalifikáció része. A megmérettetésen a Mogyi Bajai JC 4 kiválósága fog részt venni. Név szerint Knetig Emőke, Szigetvári Mercédesz, Balogh Daniella és Végvári Martin.

 

Karakas Hedvig is Baján edz

 

Visszatérve a táborra, a különböző korosztályok napi két edzésen vehetnek részt a csarnokba (ahol begyújtani azért nem kell) , de emellett reggelenként erőnléti edzéseket szoktak végezni a Duna vagy Sugó – parton. Ma reggel például az egyik dunai zátonyon kínozta magát több egyesület, köztük a bajai is.

 

 

De nemcsak judoval töltik az időt vendégeink. Lesz edző – versenyző focimérkőzés is a szőnyegen, sárkányhajózás, kalandpark, edzői közös megbeszélés a fehér asztal mellett és még ki tudja mit hagytunk ki.

 

 

 


hozzászólok