2024. 4. Flórián, Mónika

Sport

Bajai Lasszó: Minden bizonnyal Olasz Anna is indul

Lőrinczi Csaba | 2017. Június 06. 21:31:16 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

– Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy Olasz Anna világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar hosszútávúszó is rajthoz fog állni a nemsokára rendezendő Bajai Lasszó úszóversenyen! – mondta a sporteseményt szervező Borbély Miklós edző.

 

Olasz Anna

 

Arra a kérdésre, hogy mégis mekkora a valószínűsége a korábban az év magyar hosszútávúszójának megválasztott sokszoros országos bajnok úszónőnek, a Mogyi SE alapítója és Faldum Gábor olimpikon triatlonista nevelőedzője elmondta, hogy az ígéretek alapján ő 90 százalékra mondaná Olasz Anna részvételét a bajai versenyen.

Mint ismeretes, a több évnyi kihagyás után idén ismét újraindul a Bajai Lasszó úszóverseny. Már most érdemes nevezni a versenyre, hiszen még lehet kedvezményesen nevezni, de már nem sokáig lesz meg ez a lehetőség, ugyanis már közel van a Bajai Lasszó nyíltvízi úszóverseny időpontja, ami egészen pontosan 2017. június 17. Azaz egy szombati nap! A következő linken lehet nevezni kedvezményesen: http://mozduljbajan.bacskaisport.hu/bajai-lasszo/nevezes/

A szlogenhez igazodva – „Csak egy kör Baján, a Petőfi-sziget körül!” – csak egy kört kell megtenni, s ez egyéniben 3900 métert, míg a 3 fős váltóban pedig 3×1300 métert jelent. A Bajai Lasszó nyíltvízi úszóverseny rajtja 2017. június 17-én (szombaton) 14 órakor lesz a Petőfi-szigeti Vízisport Centrum előtti szakaszon.

AJÁNLOTT LINKEK:
• nevezés: http://mozduljbajan.bacskaisport.hu/bajai-lasszo/nevezes/
• versenykiírás: http://mozduljbajan.bacskaisport.hu/bajai-lasszo/versenykiiras/
• a sportesemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/MozduljBaja-1255092887907002/

 

Forrás:www.bacskaisport.hu


hozzászólok