2024. 4. Flórián, Mónika

Sport

Rónai Sándor Emléktorna

LUA Baja facebook oldala | 2017. Június 06. 07:04:44 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

2017.június 4. Baja, Vasvári Pál utca, Petőfi – sziget

 

 

Immár harmadik alkalommal rendezte meg vasárnap a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány a Rónai Sándor Emléktornát.  Az alapítvány alapító tagjának és szakmai vezetőjének, valamint a bajai labdarúgás egyik legnagyobb edzőjének emlékére létrehozott hagyományőrző utánpótlás labdarúgó tornán 22 csapat, több mint 270 játékosa rúgta a bőrt, négy helyszínen.

 

 

Pünkösd vasárnap Baján a Vasvári utcai focipályákon, és a Petőfi-szigeti Rónai Sándor műfüves focipályán megrendezett tornán: U7-es, U9-es, U11-es, U13-as, és U16-os korosztályokban versenyeztek a csapatok az érmekért, és a serlegekért. Az idei tornán a Nemesnádudvari KSE, a Szekszárdi UFC, a Bácsalmási PVSE, a Méhecskék Kalocsa, a Budakeszi Labdarúgó Akadámia, és a LUA Baja csapatai vettek részt.

 

 

A gyerekek a nagy meleg és a rekkenő hőség ellenére küzdelmes és jó meccseket játszottak, és ezzel méltó emléket állítottak Sanyi bácsinak! A remekül sikerült nap folyamán az alapítvány minden kis focistát pizzával, üdítővel és fagyival megvendégelt, és így a 2016/17-es fociidény végéhez közeledve remek hangulatú, és élményekben gazdag tornát rendeztek a jövő reménységeinek.

 

 

A Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány nevében szeretnénk minden egyes csapatnak megköszönni, hogy a Rónai Sándor Emléktornán részvételével emelte a torna színvonalát, és ahogy a torna zárásán elhangzott ” Jövőre veletek ugyanitt! “


hozzászólok