2019. augusztus 20. Szt. István

Sport

Az idei utolsó bevetés

Bátori Magdolna | 2018. november 01. 21:23:20 | Utolsó frissítés: 1 éve

 

Ez várja a résztvevőket

 

Szorgalmas SZEMÉTFOGÓCSKÁZÓK és Szimpatizálók!

 

Az idei év UTOLSÓ szemétszedős programjára hívom és várom sok szeretettel mindazokat, akiknek a szemét szúrja a szemét! és szívesen gyűjtögetnének. Találkozási helyünk: a Bokodi úti temető parkolója,
Időpont: 2018.november 10 -e (szombat) - tudom munkanap,  ezért 14 óra (versenynaptár, őszi szünet, óra átállítás)
Tisztogatásra váró helyszín: a Parkerdő, ami a tapasztalt és sokat látott szemnek is elborzasztó látványt nyújt.

 

 

A Szemétfogócska 7. eseményén az újoncok a  KYOKUSHINKAI KARATE iskola sportolói KERN RÓBERT vezetésével.
Természetesen nagy örömmel várom a KÍVÁNCSISKODÓKAT és a TÖRZSTAGOKAT is, hiszen sok fiatalnak ebben az évben ez lesz a 4. alkalma, ami a jutalomkiránduláson való részvételét biztosítja. Én adom a szokásos zsákot és kesztyűt, valamint a "sportolás"végén az érmet, piros pontot, csokit és dicséretre jogosító igazolást.

 


Hozni kell: jókedvet, lendületet és hatalmas hitet, hogy egyszer...talán....hátha kevesebb szemét lesz a természetben.
Úgy gondolom, hogy azokban a gyerekekben, akik ezeken a programokon részt vesznek elindul és bízom benne, hogy el is mélyül az a szemlélet, ami a természet tiszteletét és megbecsülését eredményezi.
Sajnos közöttünk élnek olyan emberek, akiknek a szemét a mi táblánk szúrja (kék-sárgában) - BAJAI GYEREKEK ÁLTAL MEGTISZTÍTOTT TERÜLET- , hiszen áprilisban és májusban a Tüskeerdő elején és közepén kitűzött tábláinkat eltüntették és "ajándékként" a megtisztított területekre ismételten hatalmas hulladék mennyiséget hordtak.

 


Úgy gondolom, hogy a mi csodálatos szépségekkel rendelkező városunk minden lakójának bőven van feladata kompetenciájának megfelelően. Nagy tisztelettel kérek mindenkit, hogy felelős gondolkodással és cselekvéssel tegyen meg mindent a szebb, tisztább Bajáért!!!

Hamarosan közzéteszem a hulladék legális elhelyezésének különböző lehetőségeit.

 

Bátori Magdolna

 
 
 


Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment