2020. 31. Angéla

Kékfény

Mécsestűz Baján

bacs.katasztrofavedelem.hu | 2018. November 01. 20:12:52 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Olvasói fotó

 

Csütörtök délelőtt tűz volt egy társasházi lakásban Baján, a Szabadság úton. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral fojtották el a lángokat, amelyek más ingatlanba nem terjedtek át. A tűzeset során személyi sérülés nem történt. – írta a Katasztrófavédelem.

 

 

Információnk szerint mécsestűzről van szó, és igazából Babits utcai házról (Babits – Szabadság utca között) amiben egy idős hölgy lakik. A tűzoltók korán értek a helyszínre, így nem terjedt át a tűz a szomszédos épületre.

 

 

A tűzoltók tanácsa szerint az otthon meggyújtott  mécsest célszerű valamilyen lábosba, vagy tányérba tenni a biztonság kedvéért.

 

“Lakástűz miatt érkezett bejelentés a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. november 1-én 10 óra 34 perckor. A bajai társasházhoz néhány per alatt meg is érkeztek a helyi járőrök, akiket az udvaron tartózkodók arról tájékoztattak, hogy az egyik lakásban egy nő még bent tartózkodik.

 

 

Az egyenruhások bementek a lakásba, ahol látták, hogy az idős asszony próbálja eloltani a tűzet. A 86 éves nő a rendőrök felszólítására sem akarta elhagyni az égő lakást, ezért őt a járőrök közrefogták, és a kezénél fogva kivezették az épületből.

Eközben a tűzoltók is a helyszínre érkeztek, akik a tüzet eloltották.” – írta a Police.hu

 

 


hozzászólok