2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Az első igazolások

Antal Tibor | 2019. Január 17. 17:10:48 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Mint múlt héten írtunk róla, a Bajaszentistván tavasztól Bajai SK néven folytatja a bajnokságot. A csapat új edzője Koch Tamás lett, a pályaedzője Morvai Tamás, a klubot pedig Aranyos Dániel irányítja. Akkor ezen kívül csak a célokról beszéltek, de azóta megtörténtek az első igazolások, és nem is akármilyen játékosokról van szó. A ballábas Cifra Gábor például sok év után tér vissza Bajára Bácsborsódról.

 

Cifra Gábor még borsódi játékosedzőként

 

Aranyos Dani keresett meg 2 hete. Elmondta mi a terve, és hogy mit szeretne Baján megvalósítani. Beszélgettünk, kérdeztem hogy kiket akar még igazolni, és hogy ki lesz az edző. Sok olyan játékost keresett meg, akiket már régóta ismerek, és fociztam is velük együtt. Koch Tomival már nagyon rég óta ismerjük egymást, a régi BLSE- ben együtt is játszottunk és bajnokságot is nyertünk. Morvai Tamást lesz a másodedző, őt pedig igazán nem kell senkinek bemutatni. Szóval tetszett a Dani elképzelése, és elfogattam a felkérését. Annak is nagyon örülök, hogy újra Baján focizhatok hiszen 90- től 2004- ig itt játszottam. – nyilatkozta Cifra Gábor a Sugóparti Híreknek.

 

A rutin mellett fiatal visszatérő is van, hiszen a BLSE-ből  a szezon elején a megyei I. osztályú Bácsalmáshoz igazolt 18 éves Baladin Dominik is már a keretet erősíti.

 

Igazából egyszerű az ok, amiért haza jövök. Koch Tamással és a Vadászlaki Zsoltival telefonon beszéltem, mondták, hogy új csapatot szeretnének építeni és szeretnék, hogy csatlakozzak a BSK-hoz. Az idén érettségizem és időm se lenne kijárni Almásra edzésekre, Baja ebből a szempontból sokkal kényelmesebb számomra. – nyilatkozta Baladin Dominik a Sugóparti Híreknek.

 

Baladin Dominik

 

Rajtuk kívül a szintén korábban Baján is játszó hátvéd Jenei László, és az egy év kihagyás után visszatérő Nyisztor Milán is a BSK-ban folytatja. Az első felkészülési mérkőzés a Bácska kupa keretében január 27-én 14 órától az Érsekcsanád ellen lesz, a Petőfi – szigeti műfüves pályán.

 

 

 


hozzászólok