2024. 24. György

Sport

Bemutatták az új edzőt

Antal Tibor | 2019. Január 10. 18:57:03 | Utolsó frissítés: 5 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ma délután sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Bajaszentistván Bajai SK néven fogja folytatni a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságot. A cél a bennmaradás, ami nem lesz egyszerű, hiszen őszi félszezonban, és az előrehozott tavaszi fordulóval együttvéve mindössze egy pontot gyűjtött a gárda.

 

Megyei II. osztály Déli csoport állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A csapatnak új edzője lesz Koch Tamás személyében, aki ősszel még a Hajós munkáját irányította, ám a neve koránt sem ismeretlen a bajai szurkolók számára, hsizen korábban játszott a BLSE-ben illetve a városban ténykedik testnevelő tanárként is. Munkáját a BSK egykori legendája Morvai Tamás segíti. Az újdonsült elnök a sajtótájékoztató keretében bemutatta az új technikai vezetőt is Vadászlaki Zsolt személyében.

 

Vadászlaki Zsolt, Aranyos Dániel és Koch Tamás

 

A Bajai SK heti három edzéssel fogja megkezdeni a felkészülést a szigeti műfüvön, és indulni is fog a Dog – Pet Bácska Kupa felkészülési tornán. Konkrét játékos erősítésekről azonban nem esett szó, pedig ez feltétlenül szükséges a minimális célok eléréséhez is, amivel a vezetőség is  egyetért.

hozzászólok